Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Felakasztható balkonasztalka
Sajnos már elfogyott

Felakasztható balkonasztalka

15 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Erkélykorlátra akasztható
  • Kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából
  • Olajjal kezelt - időjárásálló és strapabíró

Felakasztható balkonasztalka

Megrendelési szám: 58296

Kis összecsukható asztal az erkélyre

Kis erkélyre is ideális. A praktikus tárolófelületként használható asztal egyszerűen az erkélykorlátra akasztható. A tartószerkezet a korlátra rögzíthető.

Erkélyen használható bútor kiváló minőségű FSC® 100% akácfából

A felakasztható balkonasztalka kiváló minőségű FSC® 100% akácfából készült. A fa olajjal kezelt, ezáltal időjárásálló és strapabíró.

Anyag:

Akácfa, FSC® 100%
Horganyzott vasalatok

Méret:

Asztallap kb. 60 x 40 cm

Tartozékok:

Szerelési anyaggal és útmutatóval

Kiegészítő információ:

Dekoráció nélkül

Akácfa

Nagy szívóssága, hajlékonysága és időjárás-állósága teszi az akácot kültéri bútorok tökéletes alapanyagává. Elegáns színének és sajátos mintázatának köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi.

JÓT TETTÉL

A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT

FSC® fa

Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

58296

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.