Férfi alsónadrágok: A rejtett komfortot biztosítók

Eltűnnek a felsőruházat alatt és alig játszanak szerepet az öltözékben, mégis a férfi alsónadrágok megalapozzák a jólétet. Ha elcsúszik és becsípődik, akkor vége a pihenésnek! A viselési kényelem és az illeszkedés ezért rendkívül fontos, amikor alsóneműt rendel. Alapvetően a férfi boxeralsókhoz hasonló széles szabású és a testhezálló modellek közül választhat. Ez utóbbiak gyakran jobb választásnak bizonyulnak szűk nadrágok – például karcsúsított farmerek – és rövidnadrágok alá, mivel nem állnak ki és nem lógnak ki a lábszárnál.
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 2 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

A klasszikus: Finom bordázatú alsónadrág

A férfiak többnyire hűek maradnak bizonyos típusú férfi nadrághoz, mint például a klasszikus, fehér színű, finom bordájú alsónadrág. Száz százalékban pamutból készülnek, és puha kötött anyagból szőtték őket. Sok férfi számára ezek a legjobb alsónadrágok, mert kényelmesek a bőrnek és könnyen ápolhatók. Változatosabbá teheti fehérneműs fiókját és megjelenését színes nadrágokkal és finom csíkos mintájú fazonokkal. A kis mennyiségű elasztánnak köszönhetően a pamutnadrág úgy illeszkedik, mint egy kesztyű.
A szintetikus szálak előnyt élveznek a sportban

A szintetikus szálak előnyt élveznek a sportban

Az aktív férfiak számára a pamutnadrág nem mindig a megfelelő választás, mivel az anyag felszívja az izzadságot, és nedvesnek érezheti. Ezzel szemben a lélegző funkcionális alsónemű a nedvességet kifelé elvezeti, és szárazabbnak érződik a bőr. Sportoláshoz vagy megerőltető fizikai munkához sok férfi tartja őket a legjobb alsóneműnek. A normál mindennapi életben azonban a szintetikus szálak a viselési kényelem tekintetében nem tudnak versenyezni a pamut alsónadrágokkal.
Hosszú, közepes vagy rövid: Fazonok minden évszakhoz

Hosszú, közepes vagy rövid: Fazonok minden évszakhoz

A férfiak alsónadrágjainak hagyományosan nincs vagy csak nagyon rövid a száruk, ami nyáron teljesen elegendő. A hűvös napokra az univerzális alsónemű hosszabb fazonnal is kapható. A térdig érő, félhosszú és hosszú alsónadrágok télen kiválóan melegítik a férfiakat, és a modern szabásoknak köszönhetően ma már nem is "szerelem gyilkosok". Sok régimódinak tartott szabásforma még visszatért, és félhosszú, szűk retró nadrágként ünnepli a divat sikerét.

Mi a megfelelő alsónadrág méret a férfiak számára?

A megfelelő méret elengedhetetlen a férfi alsónadrágok esetében, hogy valóban kényelmesen érezze magát. A félre csúszó vagy becsípődő alsónemű megkeserítheti az egész napját. Férfi mérettáblázatunk segítségével az alsónadrágok gyorsan kiválaszthatók a megfelelő változatban – a pontos méretek segítségével megtudhatja, hogy a 4-es vagy S, az 5-ös vagy M, a 6-os vagy L stb. méretű fehérnemű a megfelelő választás az Ön számára. Ezután néhány lépésben megrendelheti új kedvenc darabjait, és néhány nap múlva otthonában megkapja azokat. A Tchibo-nál nem csak olcsó férfi nadrágot kap, hanem csúcsminőségűt is!
Mi a megfelelő alsónadrág méret a férfiak számára?