Schließen

Férfi automata karóra, fekete, bőr

26 995Ft -25%
19 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Üvegbetétes hátlappal
  • Karcálló ásványi üveg
  • Kijelzi a hét napjait, a dátumot és a nap 24 óráját

Férfi automata karóra, fekete, bőr

Megrendelési szám 66163
Érdekes pillanatok! Ez az automata karóra szabad rálátást biztosít a kvarc óraszerkezetre - hátlapja üvegbetétes. A ház nemesacélból készült, két nyomógombbal, valamint egy profilozott koronával látták el a négy számlap kezeléséhez, ezen kívül 3 bar nyomásig vízhatlan. Az óra kijelzi a hét napjait, a dátumot és a nap 24 óráját. Az óraüveg karcálló ásványi üvegből áll.

Automata óraszerkezettel

Bármikor használatra kész: az elegáns fekete bőr óraszíjjal rendelkező, kiváló minőségű automata karóra automata óraszerkezetének köszönhetően elem nélkül működik.

3 bar nyomásig vízhatlan

Az órára akár a víz is ráfröccsenhet, nem lesz tőle a baja. Korlátozott ideig 3 bar nyomásnak is ellenáll (ez 30 méter vízoszlopnak felel meg).

Szín:

Fekete számlap
Fekete óraszíj

Anyag:

Nemesacél ház
Üvegbetétes hátlap
Ásványi üveg
Pillangós záras bőr óraszíj

Méret:

Ház Ø kb. 42 mm
Teljes hossz kb. 23 cm
Szíjszélesség kb. 22 mm

Tartozék:

Használati útmutatóval

További termékinformációk letöltése

Esetében egy kis kristály gondoskodik a tökéletes pontosságról. A kvarc óraszerkezet az elem energiáját használja a kvarc rezegtetéséhez. Ezek az egyenletes rezgések hajtják meg az órát. Ennek köszönhetően a kvarcórák különösen pontosak: maximális eltérésük kevesebb, mint 20 másodperc havonta.
Kiváló minőségű valódi bőr - minden egyes terméknek egyedi jelleget kölcsönöz.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

66163

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.