Schließen

Férfi bőrkesztyű

7 495Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Puha, meleg plüss béléssel
  • A kézfejen lévő gumírozásnak és a patentos pántnak köszönhetően jól illeszkedik

Férfi bőrkesztyű

Megrendelési szám 46723
Finom és lágy tapintású. Meleg plüss béléssel. A kézfejen lévő gumírozásnak és a patentos pántnak köszönhetően jól illeszkedik. Díszvarrás a kézfejen.

Szín:

Fekete

Anyag:

Bárány nappabőr
Bélés 100% poliészter
A kecske nappabőrre természetes, finom erezet és kellemesen puha tapintás jellemző. Rendkívül strapabíró és lélegző, a többi bőrfajtával összevetve pedig rendkívül könnyű.
Fehérítés
Ne fehérítse
Szárítás
Ne szárítsa szárítógépben, dobban
Vasalás
Ne vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Ne mossa

További ápolással kapcsolatos információk:

Speciális bőrtisztítás javasolt

Ezt a páratlan minőséget lágy tapintásáról és finom felületéről ismerheti fel. A bőr valódiságáról az egyedi színeltérések és a természetes egyenetlenségek tanúskodnak. Mert minden bőrből készült termékünk egyedi, mely megfelelő ápolással nem csak szebb lesz, hanem karakterét és tartósságát is megőrzi.

A sima bőrből készült termékeket bőrápoló balzsammal ajánlatos kezelni. A szennyeződéseket nedves, de ne vizes kendővel vagy szivaccsal távolítsa el. A bőrt sose pontszerűen, hanem mindig teljes egészében, varrásról varrásra, a szélek kihagyásával tisztítsa. Soha ne engedje a bőrt hőforrás, pl. fűtőtest közelében megszáradni, mert így a bőr megkeményedhet.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

46723

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.