Férfi felsők: jól öltözött a munkában és a szórakozáshoz is

A férfiaknak minden ruhához és alkalomhoz megfelelő felsőre van szükségük. Az irodában mindig jól öltözött, elegáns inget és öltönynadrágot visel. Szabadidőre egy alkalmi farmering is megfelel. A pólók a nyár legfőbb férfi felső öltözetének részei. Hogy egyszínű vagy mintás, az teljesen az Ön ízlésétől függ. Amikor a napok egyre hidegebbek és rövidebbek lesznek, egy pulóver kellemesen melegen tart. Finom kötött modellként kerekíti az üzleti megjelenést, a vastagabb gyapjú tökéletes a szabadtéri tevékenységekhez. A Tchibo webáruházban férfi felsők széles választékát találja.
Akciós ár 9 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1 ...

Ingek a lezsertől az elegánsig

Az ingek minden férfi szekrényébe tartoznak. Az irodába válasszon egyszerű pamut inget. A klasszikus fehér mellett a fekete, sötétkék és antracit ingek is elegánsan mutatnak öltönyhöz. Üzleti környezetben mindig tűrje be az inget a nadrágjába, és válasszon hozzá keskeny övet! A szabadidejében bátran viselhet ingeket a nadrág fölött. A favágó ing különösen jól mutat farmerrel és csizmával, mint férfi felső.
A pólók teljes választéka

A pólók teljes választéka

A magas fokú kényelemmel rendelkező pólók nélkülözhetetlenek a forró nyári napokon. Rövidnadrággal és könnyű edzőcipővel kombinálva a tökéletes alkalmi öltözéknek számít. A fiatal férfiak különösen szeretik a grafikus nyomatokkal ellátott alkalmi ingeket. Ha az öltözék egy kicsit méltóságteljesebbnek kell lennie, a pólóing jó választás. A sportos férfi felső rövid gombsorral és kis gallérral különösen jól mutat egyszínűen vagy finoman csíkozva. Viselje őket farmerrel és tornacipővel, és nézze át a Tchibo vonzó kínálatát!
Meleg pulóverekkel a tél folyamán

Meleg pulóverekkel a tél folyamán

A meleg pulóverek elengedhetetlenek a hideg évszakban. A hüvelykujj szabályt kell követnie: Minél elegánsabb a ruhatár, annál vékonyabb legyen a pulóver. Ezért a finom kötött pulóverek a legjobb választás az irodába. Válasszon tompa színeket és V-nyakú modellt. Így még mindig viselhetsz alatta inget. A szabadidő eltöltéséhez válasszon egy vastagabb, norvég mintás, csíkos vagy kapucnis pulóvert. Ebben a meleg férfi felsőben biztosan nem fognak megfagyni a szabadtéri sportok és hosszú séták során.

Férfi felsők tanúsított minőségben

Minél jobb minőségű a férfi felső, annál tovább viselheti. Ezért a Tchibo-nál figyelmet fordítunk a gondos anyagválasztásra és a kiváló minőségű kivitelezésre. Csak a teszt laboratóriumaink által jóváhagyott termékek kapják meg a TCM "Tchibo Minősített Áruk" minőségi pecsétjét. A fenntarthatóság témája is nagyon közel áll a szívünkhöz - ezt jelképezi a "Zöld Gomb" pecsétünk. Az organikus pamutból készült ruhákat pedig az "OCS 100" címkéről ismerheti fel.
Férfi felsők tanúsított minőségben