Férfi felsők: jól öltözött a munkában és a szórakozáshoz is

A férfiaknak minden ruhához és alkalomhoz megfelelő felsőre van szükségük. Az irodában mindig jól öltözött, elegáns inget és öltönynadrágot visel. Szabadidőre egy alkalmi farmering is megfelel. A pólók a nyár legfőbb férfi felső öltözetének részei. Hogy egyszínű vagy mintás, az teljesen az Ön ízlésétől függ. Amikor a napok egyre hidegebbek és rövidebbek lesznek, egy pulóver kellemesen melegen tart. Finom kötött modellként kerekíti az üzleti megjelenést, a vastagabb gyapjú tökéletes a szabadtéri tevékenységekhez. A Tchibo webáruházban férfi felsők széles választékát találja.
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
1

Ingek a lezsertől az elegánsig

Az ingek minden férfi szekrényébe tartoznak. Az irodába válasszon egyszerű pamut inget. A klasszikus fehér mellett a fekete, sötétkék és antracit ingek is elegánsan mutatnak öltönyhöz. Üzleti környezetben mindig tűrje be az inget a nadrágjába, és válasszon hozzá keskeny övet! A szabadidejében bátran viselhet ingeket a nadrág fölött. A favágó ing különösen jól mutat farmerrel és csizmával, mint férfi felső.
A pólók teljes választéka

A pólók teljes választéka

A magas fokú kényelemmel rendelkező pólók nélkülözhetetlenek a forró nyári napokon. Rövidnadrággal és könnyű edzőcipővel kombinálva a tökéletes alkalmi öltözéknek számít. A fiatal férfiak különösen szeretik a grafikus nyomatokkal ellátott alkalmi ingeket. Ha az öltözék egy kicsit méltóságteljesebbnek kell lennie, a pólóing jó választás. A sportos férfi felső rövid gombsorral és kis gallérral különösen jól mutat egyszínűen vagy finoman csíkozva. Viselje őket farmerrel és tornacipővel, és nézze át a Tchibo vonzó kínálatát!
Meleg pulóverekkel a tél folyamán

Meleg pulóverekkel a tél folyamán

A meleg pulóverek elengedhetetlenek a hideg évszakban. A hüvelykujj szabályt kell követnie: Minél elegánsabb a ruhatár, annál vékonyabb legyen a pulóver. Ezért a finom kötött pulóverek a legjobb választás az irodába. Válasszon tompa színeket és V-nyakú modellt. Így még mindig viselhetsz alatta inget. A szabadidő eltöltéséhez válasszon egy vastagabb, norvég mintás, csíkos vagy kapucnis pulóvert. Ebben a meleg férfi felsőben biztosan nem fognak megfagyni a szabadtéri sportok és hosszú séták során.

Férfi felsők tanúsított minőségben

Minél jobb minőségű a férfi felső, annál tovább viselheti. Ezért a Tchibo-nál figyelmet fordítunk a gondos anyagválasztásra és a kiváló minőségű kivitelezésre. Csak a teszt laboratóriumaink által jóváhagyott termékek kapják meg a TCM "Tchibo Minősített Áruk" minőségi pecsétjét. A fenntarthatóság témája is nagyon közel áll a szívünkhöz - ezt jelképezi a "Zöld Gomb" pecsétünk. Az organikus pamutból készült ruhákat pedig az "OCS 100" címkéről ismerheti fel.
Férfi felsők tanúsított minőségben