Kötött pulóverek férfiaknak – jól öltözött télen át

Amikor a napok egyre hidegebbek és kellemetlenebbek lesznek, jól jön egy kötött férfi pulóver. Van azonban egy tipp, amit érdemes szem előtt tartani: Minél durvább és vastagabb a gyapjú, annál inkább a szabadidős szektorba tartozik a pulóver. Ez nem jelenti azt, hogy az irodában dolgozó uraknak teljesen nélkülözniük kell. Mert: egy finoman kötött pulóver nagyon alkalmas lehet az üzleti életben. A Tchibo webáruházban a különböző modellek nagy választékát találja.
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Egyszerű finom kötés az irodába

Ha olyan irodai munkát végez, ahol meghatározott öltözködési szabályok vannak érvényben, akkor a hideg évszakban a legjobb, ha pamutból vagy merinó gyapjúból készült, finom kötésű pulóvert választ. Ha még ízlésesebbet szeretne, a kasmír gyapjúból készült férfi kötött pulóverek is jó választások lehetnek. A V-nyakkivágás és a kilógó inggallér különösen elegánsan néz ki. Az irodában mellőzze a mintás pulóvereket, és válassza inkább az egyszínű változatot. A fekete mellett a szürke és a sötétkék különösen komolynak tűnik. Öltönynadrággal kombinálva szalonképes üzleti megjelenést hozhat létre.
Alkalmi tengerész megjelenés: a troyer

Alkalmi tengerész megjelenés: a troyer

A munkahelyi Casual Friday vagy egy sportos szabadidős öltözékhez a troyer egy nagyon népszerű kötött pulóver a férfiak számára. Ez egy állógalléros pulóver, cipzárral vagy rövid gombos patenttal. A troyer eredetileg a tengerészettől származik, ahol a tengerészeket védte a széltől és az időjárástól. A mai napig semmit sem veszített robusztus varázsából, mert a férfi kötött pulóver inkább durva, mint finom, és a legjobban tompa színekben fejti ki hatását. Viseljen farmert és csizmát vagy lezser tornacipőt a nadrághoz!
Férfi vastag kötött pulóverek a szabadban

Férfi vastag kötött pulóverek a szabadban

Ha a hideg évszakban inkább a szabadban tartózkodik, egy vastag kötött pulóver elengedhetetlen. Túrázáskor, kerékpározáskor vagy a sípályán garantáltan nem fogsz megfagyni – különösen, ha a hagymás elv szerint öltözködsz. Az, hogy a férfi kötött pulóvert kábeles mintával választja-e, vagy inkább a norvég stílust részesíti előnyben, csak Önön múlik. Egy garbóval a nyaka kellemesen meleg marad, így lehet, hogy egyáltalán nincs szüksége sálra.

Minőség megfelelő gondoskodással kombinálva

Annak érdekében, hogy hosszú ideig viselhesse a férfi kötött pulóverét, mi a Tchibo-nál figyelmet fordítunk a gondos kivitelezésre a magas minőségi követelmények mellett. Ezt jelképezi a TCM pecsétünk, a "Tchibo Minősített Áruk". Természetesen a megfelelő ápolással Ön is hozzájárul új ruhadarabja hosszú élettartamához. A kötött pulóvereket mindig a mosógép "gyapjú mosás" vagy "kézi mosás" programjával és speciális gyapjú mosószerrel mossa. A pulóvert kiterítve, lehetőleg egy törölközőn szárítsa meg a levegőn. Ez kíméletes a finom szálakhoz, és biztosítja, hogy a kötött pulóver formája megmaradjon.
Minőség megfelelő gondoskodással kombinálva