Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Férfi nemesacél kronográf

15 995Ft -12%
13 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható

Férfi nemesacél kronográf

Megrendelési szám 46628
1 óra – 2 viselet: bőrszíjjal - gyorsan kicserélhető bőr óraszíj. Óra-, perc, másodperc- és dátumkijelzővel. Stopperfunkció perc- és másodpercszámlálóval, valamint 24 órás kijelzéssel. Foszforeszkáló mutatók és óralap-beosztás. 10 bar nyomásig vízálló. Domború, karcálló ásványi üveg. Erős, matt-fényes hatású nemesacél óraszíj – igény szerint rövidíthető. Elemmel és a nemesacél óraszíj rövidítéséhez való szerszámmal.

Szín:

A lünetta tükörfényes, nemesacélszínű

Méret:

Ház kb. Ø 42 mm, magasság kb. 13,5 mm
Óraszíj szélessége kb. 20 mm
Teljes hossz kb. 23 cm

További termékinformációk letöltése

Kiváló minőségű, valódi bőr - minden egyes terméknek sajátos jelleget kölcsönöz
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

46628

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.