Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Férfi nemesacél kvarc karóra
Sajnos már elfogyott

Férfi nemesacél kvarc karóra

9 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kvarc óraszerkezet
  • Karcálló ásványi üveg

Férfi nemesacél kvarc karóra

Megrendelési szám: 65497

Ez a férfi karóra nem csupán belső értékeinek, például precíz kvarc szerkezetének köszönheti különlegességét. Óra-, perc-, másodperc- és dátumkijelzéssel rendelkezik, az ásványi üvegnek köszönhetően pedig tökéletesen karcálló!

Igény szerint rövidíthető óraszíj

A nemesacél óraszíjból az óraszíj rövidítésére szolgáló mellékelt eszköz segítségével igény szerint, a csukló méretének megfelelően kivehetőek a szemek és kényelmesen, pillangós csattal zárható.

Anyag:

Nemesacél ház és óraszíj
Karcálló ásványi üveg

Méret:

Ø ház kb. 40 mm
Teljes hossz kb. 23 cm
Óraszíj szélessége kb. 18 mm

Vízhatlanság:

10 bar

Tartozékok:

Szíj rövidítésére szolgáló szerszámmal, használati útmutatóval és elemmel

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

65497

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.