Schließen

Férfi pizsama, hosszú

7 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Biopamutból
  • Gumis derékkal és puha belső oldallal
  • 2 részes

Férfi pizsama, hosszú

Megrendelési szám 65428
Ebben a pizsamában nyugodtan átadhatja magát az éjszakai pihenésnek. A kiváló minőségű biopamutból készült éjszakai fehérnemű hosszú ujjú, V-nyakú felsőjével csodálatosan simul hozzá a bőrhöz. Az együttes a rávarrt gumis derékkal, két bevágott zsebbel, rávarrt farzsebbel és gombos díszsliccel ellátott hozzáillő pizsamanadrággal válik tökéletessé. A kellemesen puhán bolyhozott belső oldal jóleső melegről gondoskodik a hideg éjszakákon.

Szín:

Kék-szürke csíkos felsőrész
Kék nadrág

Anyag:

100% pamut (ökológiai gazdálkodásból)
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Szárítás
Dobban szárítható, kíméletes szárítás alacsony hőfokon, 60°C
Fehérítés
Ne fehérítse
Vasalás
Legfeljebb 150°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Normál mosási program legfeljebb 60°C-on

További kezelési utasítások:

Színes ruhákhoz való mosószerrel mossa
Hasonló színű ruhákkal mossa
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

65428

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.