Férfi rövidnadrágos pizsama, kék-sötétkék

4 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Puha single-jersey anyag biopamutból

Férfi rövidnadrágos pizsama, kék-sötétkék

Megrendelési szám 69818
Ez a kiváló minőségű, tiszta biopamutból, puha single-jersey anyagminőségben készült pizsama ideális viseletet biztosít a meleg nyári éjszakákra. Az üde csíkos mintával díszített felsőrészt egy olyan kis gomboláspánttal is ellátták, amely kiemeli az éjszakai fehérnemű sportos stílusát. Az egyszínű rövidnadrágot kényelmes, gumis derékrésszel látták el az optimális kényelem érdekében.

Szín:

Világoskék-sötétkék

Anyag:

100% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó)
Szárítás
Dobban szárítható, kíméletes szárítás alacsony hőfokon, 60°C
Fehérítés
Ne fehérítse
Vasalás
Legfeljebb 150°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Normál mosási program legfeljebb 40°C-on
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

69818

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.