Schließen

Férfi szabadidőruha

9 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Biopamuttal
  • Meleg, kevert pamut anyag - belső oldala puhán bolyhozott
  • A cipzáras, állógalléros felső 2 bevágott zsebbel
  • A nadrág 2 bevágott zsebbel és megkötős, rugalmas derékrésszel

Férfi szabadidőruha

Megrendelési szám 62835
Ideális, jó közérzetet biztosító viselet az otthoni pihenéshez: a meleg, kevert biopamut anyagból készült szabadidőruha belső oldala puhán bolyhozott.

Kényelmes és praktikus

A felsőt két bevágott zsebbel látták el, hogy kényelmesen bele lehessen rejteni a kezeket. A cipzár praktikus módon, egészen az állógallérig felhúzható. A gallér, az alsó szegély és a szegélyek bordázottak. Az egyenes szabású nadrágot szintén két bevágott zsebbel és a bőség állítására szolgáló, megkötős, rugalmas derékrésszel látták el.

Szín:

Világosszürke
68% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó, OCS Blended), 28% poliészter, 4% elasztán Bordás kötésű anyag: 58% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó, OCS Blended), 3% elasztán, 4% poliészter
Fehérítés
Ne fehérítse
Szárítás
Ne szárítsa szárítógépben, dobban
Vasalás
Legfeljebb 150°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Normál mosási program legfeljebb 60°C-on

További kezelési utasítások:

Színes ruhákhoz való mosószerrel mossa
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

62835

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.