Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 9 2019
Filament napelemes LED-es égősor

Filament napelemes LED-es égősor

Kellemes hangulat a házban vagy a kertben Ez az égősor tíz filament villanykörte formájú világító lámpatesttel áraszt szép retró stílusú hangulatot - technika dolgában azonban az élen jár: a mintegy öt méter hosszú égősor olyan külön napelemmel rendelkezik, amely egy nyárs segítségével szúrható a földbe vagy virágcserépbe. Melegfehér fény A melegfehéren világító LED-ek szürkületkor automatikusan bekapcsolnak - ám a napelemen található be-/kikapcsoló segítségével is működtethetők. A lítiumion akkumulátor hosszú élettartamról gondoskodik és természetesen kültéri használatra is alkalmas az égősor.
8 995 Ft
8 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek