Fiú ruhák: ingek és pulóverek – egyszínű vagy nyomtatott ingek és pulóverek

A fiúk gyakran pontosan tudják, hogy mit szeretnének viselni: Például egy nyomtatott pulóvert - lehetőleg a kedvenc motívumukkal! Akár Super Mario, akár egy elegáns póló szörfös vagy pálmafás motívummal – a Tchibo-nál különböző nyomatokkal ellátott ingeket és pulóvereket kaphat fiúknak. Néha lazán vagány a felnőtteknek a 176-os méretig, néha játékos és álomszép a kicsiknek a 110-es mérettől. A jelenleg nagyon divatos megfordítható flitterekkel ellátott hosszú ujjú és pulóvereket is megrendelheti online. Ha inkább sima, hogy sokoldalúan kombinálható legyen, természetesen talál sima mintás fiúruhákat is, például csíkos vagy szintén sima megjelenésben. Különleges alkalmakra, amelyek elegánsabb öltözéket igényelnek, fiúknak szánt pólókat vagy ingeket is találhat.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 5 100 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
1 ...

Farmernadrág vagy jogg farmer – nadrág a menő srácoknak

Különösen a nadrágok gyakran nagy igénybevételnek vannak kitéve gyermekkorban: A játszótéren, a kertben való focizáskor, vagy amikor az óvodában vagy a játszótéren széleskörűen játszanak. Ezért jó választás a jó minőségű farmer, amely gyakori mosás után is jól néz ki. A Tchibo-nál a fiúruhák kategóriájában 110 és 176 közötti méretben talál különböző farmer modelleket. Hogy egy szűk farmer vagy egy laza, buggyos stílusú jogg farmer mellett dönt, csak Önön - vagy fián – múlik.
Funkcionális ruházat: masszív kültéri ruházat fiúknak

Funkcionális ruházat: masszív kültéri ruházat fiúknak

Különösen rossz időjárás esetén különösen fontos a jó minőségű fiú ruházat, amely véd és melegen tart. A Tchibo széles választékot kínál – az esőkabátoktól kezdve az időjárásálló parkákon, a steppelt kabátokon és a softshell kabátokon át a softshell nadrágokig, sárnadrágokig és overallokig. Ez utóbbiak különösen alkalmasak a kisfiúk számára. Az idősebbek számára a legjobb, ha szélálló, vízlepergető és lélegző softshell nadrágot választanak. Az elasztikus felső anyag optimális mozgásszabadságot biztosít a fiúknak. A hideg napokon a puha mikrofleece bélés kellemesen melegen tart. A szél- és vízálló esőkabátok akár 3000 mm-es vízoszlopnak is ellenállnak – s közben lazán néznek ki! Az aktív fiúk számára fedezze fel változatos fiú sportruházatainkat is.
Jogging nadrág és pizsama: Alkalmi fiú ruhák otthonra

Jogging nadrág és pizsama: Alkalmi fiú ruhák otthonra

Bár a legtöbb gyerek otthon túlnyomórészt pizsamát és melegítőnadrágot is visel, nem szabad, hogy kevésbé menő legyen. Különösen a fiatalabb fiúk számára fontos, hogy szeretett szuperhőseik este velük aludjanak. Minél idősebbek lesznek a gyerekek, annál egyszerűbbé válhatnak a fiúk ruhái. A laza, egyszerű színű, de vagány szabású futónadrágok keresettek. Mindkét változat megrendelhető online a Tchibo oldalon.

A Tchibo káros anyagokra tesztelte a gyermekruházatot

Különösen a színes nyomatok és applikációk esetében a szülők gyakran aggódnak amiatt, hogy a gyermekruházatot valóban habozás nélkül lehet-e viselni. Megteheti! Mert minden fiú divattermékünk elnyerte a TCM pecsétet – "Tchibo Minősített Áruk" – , amely a legmagasabb minőségi szabványokat garantálja. A Tchibo minden egyes ruhadarabját külső, akkreditált intézetek vizsgálják káros anyagok szempontjából. Ezért tétovázás nélkül rendelhet nálunk gyermekruházatot kicsiknek és nagyoknak.
A Tchibo káros anyagokra tesztelte a gyermekruházatot