Fürdőszobai bútorok: hangulatos bútorok a legkisebb fülkékhez is

A fürdőszobában gondoskodunk a mindennapi személyes higiéniáról – és egy kicsit meg is pihenhetünk. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, fontos a funkcionális és ugyanakkor a hívogató környezet. A fürdőszobai bútoroknak elegendő tárolóhelyet kell biztosítaniuk a kozmetikumok, ápolószerek, törölközők és használati tárgyak, például hajszárító és borotva elhelyezéséhez. Mert nincs is annál bosszantóbb, mint hosszasan keresgélni a faliszekrényben vagy az alsó szekrényben. A stílusos, hangulatos megjelenés kellemes légkört teremt egy hosszabb fürdőzéshez vagy egy peelinghez, amelyet egy arcmaszk követ.
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 129 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 47 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 51 995 Ft 49 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 64 995 Ft 49 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 79 995 Ft Quickshop
1

Mintha egy családból lenne: fürdőszobai bútorok szettben

Mivel a fürdőszobában általában csak kevés bútor található, annál fontosabb, hogy egységes képet mutassanak. Ezt a legegyszerűbben egy szettel érheti el. Itt például a mosdókagyló, a tükrös szekrény, az álló szekrény és a fürdőszobai polcok mind azonos kialakításúak. Különösen nagy helyiségekben kedvezőek az ilyen típusú fürdőszobai bútorok – harmonikus összhatást keltenek. Mivel számos kivitelben kaphatók a klasszikus fehér bútoroktól a szürke fürdőszobai bútorokig, úgy választhatók ki, hogy illeszkedjenek az Ön lakberendezési stílusának többi részéhez.
Modern vagy természetes: stílus a fürdőszobában

Modern vagy természetes: stílus a fürdőszobában

Ha szereti a letisztultságot, az egyszerűséget és az eleganciát, a magasfényű előlappal rendelkező fürdőszobai bútorok jó választást jelentenek. A tükrök, fém- és üveg elemek hangsúlyozzák az ilyen fürdőszobai bútorok modern jellegét. Másrészt a fa megjelenésűek melegséget és otthonosságot sugároznak. A tiszta természet árad a bambuszból, míg a tölgyfából készült fürdőszobai bútorok rusztikus hangsúlyokat adnak. A színek kiválasztásakor a következők érvényesek: minél kisebb a helyiség, annál világosabb fürdőszobai bútorok szükségesek. A fehér, fából készült bútorokkal a vendég fürdőszoba sokkal tágasabbnak tűnik.
Fürdőszobai bútorok kis helyekre

Fürdőszobai bútorok kis helyekre

A kis alapterületű vagy ferde mennyezetű fürdőszobákban fontos a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. Egy keskeny, magas fürdőszobaszekrény felfelé használja ki a teret, míg az alacsony fürdőszobai szekrények, komódok és szekrénykék jól illeszkednek a ferde részek alá. A görgős bútor szintén remek – egy ajtó mögött vagy egy fülkében helyezhető el, és szükség esetén kényelmesen a mosdókagylóhoz vagy a kádhoz tolható. Ez praktikus például azért, hogy a baba fürdetős eszközeit helytakarékosan tárolhassa, és közvetlenül a kád mellett kéznél legyenek.

Mit kell figyelembe venni a fürdőszobai bútorok kiválasztásakor

A fürdőszobai bútorok esetében nagyon fontos, hogy vásárlás előtt pontosan meghatározza a méreteket, mert figyelembe kell venni a víz csatlakozásokat, a csővezetékeket és a szerelési korlátozásokat is. Például alapesetben a víz be- és kimeneti nyílásának a helyszínen lévő csövekhez kell illeszkednie. A világítással ellátott fali szekrény megfelelő hálózati csatlakozást igényel. Ha nem akar vagy nem szabad a csempébe fúrni, a fali szekrények rögzítésének rugalmasnak kell lennie – például cserélhető ajtómegállítóval és több lehetőséggel ellátott rögzítő sínnel.
Mit kell figyelembe venni a fürdőszobai bútorok kiválasztásakor