Fürdőszobai eszközök – a fogkeféktől a szappanadagolókig

A fürdőszoba minden otthon egyik legintimebb és legfontosabb helyisége. Itt gondoskodunk a testi higiéniáról, és a saját négy fal között is kényeztetjük magunkat egy kis wellness-szel. Ezért még fontosabb, hogy a fürdőszobai szerelvényeket ne bízza a véletlenre. A bútoroktól a kis fürdőszobai kiegészítőkig: a Tchibo-nál kiváló minőségű termékeket talál, amelyekkel praktikusan berendezheti és megszépítheti fürdőszobáját. Fedezze fel a fürdőszobai kiegészítők széles választékát a webáruházban!
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 4 495 Ft
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 2 495 Ft 1 995 Ft
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft

Okos tárolás a fürdőszobában: a Tchibo ebben segít Önnek

Tudja, hogy van ez: beköltözés után a fürdőszoba még rendezettnek tűnik, de idővel egyre több és több dolog halmozódik fel. Kozmetikumok, törölközők vagy elektromos készülékek – mindezeknek a dolgoknak praktikus tárolására van szükség. Az alapszabály a következő: amit minden nap használ, az legyen gyorsan elérhető. Ebben segítenek az olyan praktikus fürdőszobai eszközök, mint a törölköző tartók vagy a WC-papír tartók. Minden mást nyugodtan szétválogathat dobozokba és kosarakba, és például a fürdőszobai szekrény tetején tárolhatja őket. Így tiszta áttekintést és rendezett légkört teremthet.
Ezekkel a fürdőszobai eszközökkel a napi higiénia szórakoztató lesz

Ezekkel a fürdőszobai eszközökkel a napi higiénia szórakoztató lesz

Vannak bizonyos tevékenységek, amelyeket egyszerűen nem lehet megkerülni a napi fürdőszobai rutinból: a fogmosás és a bőrápolás biztosan ezek közé tartozik. A megfelelő fürdőszobai eszközökkel sokkal kényelmesebbé teheti ezeket a mindennapi teendőket. A hagyományos kézi fogkefe helyett az elektromos fogkefe ma már szinte minden háztartásban az alapfelszereltség része. A borotvák és az elektromos bőrkeményedés eltávolítók szintén nélkülözhetetlenné váltak sok fürdőszobában. Állítsa össze saját modern fürdőszobai használati tárgyi készletét a Tchibo-nál!
Az illatgyertyáktól a dizájnos tálakig: a jó közérzet a fürdőszobában

Az illatgyertyáktól a dizájnos tálakig: a jó közérzet a fürdőszobában

A fürdőszoba nemcsak egy feltétlenül szükséges helyiség, hanem egy olyan helyiség is, ahol jól érezhetjük magunkat. Egy pihentető teljes fürdő még nyugtatóbb hatású, ha a megfelelő dísztárgyak és gyertyák is kéznél vannak. Még a nagyon praktikus tárgyak is feldobhatják a fürdőszobát, például szeretettel megtervezett szappantartók vagy fogkefés bögrék. Csak böngésszen az interneten, és találja meg kedvenc darabjait!

Így néz ki minőségi ígéretünk!

A Tchibo termékek minőségében megbízhat. Hogy ez így is maradjon, folyamatosan azon dolgozunk, hogy tovább emeljük a színvonalunkat, és szigorú ellenőrzéseket tartunk fenn. Ennek a stratégiának fontos eleme a tanúsított biopamut használata, még az olyan fontos fürdőszobai cikkek esetében is, mint a törölközők. De nagy figyelmet fordítunk termékeink magas minőségére is. Ezt a TCM pecsét garantálja, amely a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése.
Így néz ki minőségi ígéretünk!