Gyerek esőnadrág – tökéletes nadrág minden időben

Odakint már órák óta esik az eső. Játszóterek és kertek – minden vizes. Természetesen gyermeke az eső után is ki akar majd menni a szabadba. Egy gyerek esőnadrág segítségével ez nem probléma. Azt is lehetővé teszi gyermekének, hogy a vizes csúszdákat és hintákat használhassa anélkül, hogy a farmernadrágja vizes vagy piszkos lenne alatta. A vizes homokozóban való játék is lehetséges a kiváló minőségű gyerek esőnadrág által, amely egy speciális bevonatnak köszönhetően vízálló. És még meleg időben is megfelelő választás ez a strapabíró kültéri nadrág gyerekeknek. Nemcsak a szennyeződésektől védik a gyermekek ruháit, hanem segítenek abban is, hogy a normál nadrágok, például a farmer, a leggings vagy a harisnyanadrág ne szakadjanak el olyan gyorsan, amikor a természetben játszanak.

Kiváló minőségű gyerek esőnadrág otthonra és óvodába

Az esőnadrágok mindig keresettek, amikor a gyerekek kint akarnak játszani, mászni és tombolni. Így optimálisan védve vannak a hidegtől, nedvességtől és szennyeződésektől. Ez nemcsak az otthoni szabadidőben fontos, hanem a bölcsődében vagy az óvodában is. Itt az öltözködésnek gyakran gyorsnak kell lennie, és a gyerekek azt is megtanulják, hogy önállóan öltözzenek fel a kinti kiránduláshoz. A Tchibo esőnadrágjai pont megfelelőek: széles szabásúak, így könnyen fel lehet húzni őket – még a legkisebbek is elboldogulnak vele! A szülők ezért jól teszik, ha egyszerre két modellt rendelnek: egyet otthonra, egyet pedig az óvodába. Ezután csak a kis tulajdonos nevét kell beírni a névtáblácskára.
Tchibo gyerek esőnadrág: Nagy teljesítményű bevonat és zárt varratok

Tchibo gyerek esőnadrág: Nagy teljesítményű bevonat és zárt varratok

A Tchibo iszapnadrágok azért olyan népszerűek a szülők körében, mert a legmagasabb minőségi követelményekkel nyűgöznek le. A speciális, nagy teljesítményű bevonat és a zárt varrások szél- és vízállóvá, valamint légáteresztővé teszik az esőnadrágot. Így a kicsik a sok mozgás ellenére sem izzadnak meg. Ezenkívül a fiúnak és lányoknak szánt gyerek esőnadrágok nálunk környezetbarát ecorepel® impregnálással készülnek. Ez azt jelenti, hogy a külső anyag akár 3000 mm-es vízmennyiségnek is ellenáll.
Bélelt vagy béleletlen gyerek esőnadrág?

Bélelt vagy béleletlen gyerek esőnadrág?

A Tchibo-nál különböző mintákban érhető el gyerek esőnadrág. Válasszon például bélés nélküli nadrágot könnyű taft béléssel, amely garantálja a könnyű fel- és leöltözést. Vagy választhat egy puha, melegítő mikrofleece anyaggal bélelt softshell nadrágot is. Míg a béleletlen gyerek esőnadrág nyárra tökéletes, a meleg esőnadrágok a tavaszi és őszi átmenetre is alkalmasak. Télire a gyermekekre sínadrágot ajánlunk.

Kültéri nadrágok – lábtartóval és anélkül

A gyerek esőnadrágok általában elasztikus lábszárszorítóval és lábszárrögzítővel rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy a gyermekek nadrágja ne csússzon fel a cipő fölé. A másik végén a hosszában állítható Y-pántok biztosítják az optimális illeszkedést. Nagyobb gyermekek számára ajánlott az esőnadrág rugalmas derékszíjjal és a lábszár mandzsettával a könnyű felhúzás érdekében. Ezenkívül a gyerekeknek szánt kültéri nadrágjainkat fényvisszaverővel látjuk el, hogy a gyerekek sötétben is jól láthatóak legyenek. Névmezővel is rendelkeznek, amelyre rá lehet írni a nevüket, ami különösen előnyös az óvodába vitt esőnadrágok esetében.
Kültéri nadrágok – lábtartóval és anélkül