Jumpsuit gyerekeknek – modern és alkalmi

A gyerek kezeslábas nem csak modernnek és lazának tűnik a gyerekeken – előnyük az is, hogy gyermeke jól öltözöttnek tűnik egyetlen ruhadarabban. Ez megspórolja néhány szülőnek a fárasztó vitákat arról, hogy a felső és a nadrág passzol-e egymáshoz vagy sem. Nyáron gyakran vannak színes, rövid ujjú és rövid szárú kezeslábasok, valamint hosszú modellek a hűvösebb időhöz. A softshell vagy mircofleece anyagból készült gyerek kezeslábas szintén népszerű egyrészes ruha Tökéletes alternatívája a meleg kabátoknak, különösen a szabadban. Fedezze fel a Tchibo webáruházban a különböző mintájú gyerek kezeslábasokat!
Kisgyerek esőoverál, sötétkék
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek kétrészes téli overál, állatos
31 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyerek esőoverál, kék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyerek esőoverál, sárga
24 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek esőoverál, szörnyes, zöld
15 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek esőoverál, sötétkék
16 995Ft
 
Elérhető:
 
Kislány kétrészes téli overál, virágos
31 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Kisgyerek softshell kezeslábas, narancssárga
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek softshell kezeslábas, zöld
19 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Kisgyerek softshell kezeslábas, kék
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyer.softshell kezeslábas, zöld
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Softshell overálok és fleece ruhák – melegítő gyerek kezeslábas

A kisgyermekek különösen szeretnek a földön ülni, amikor a természetben játszanak. Egyrészt, mert még mindig szükségük van egy kis szünetre a gyakoribb sétálások között, másrészt általában sok felfedezni való van a terepen. A kúszó gyerekek amúgy is a földön vannak az idő nagy részében. Ezért az olyan kültéri ruhák, mint a softshell kezeslábas vagy a microfleece-ből készült overál tökéletes választásnak bizonyulnak. Így a kicsik nemcsak a felsőtestükön, hanem a lábukon is védve vannak a hidegtől. A Tchibo softshell ruhákat – vagy esőoverálokat – környezetbarát ecorepel® impregnálással kezelik. Ezáltal vízállók, szélállók és ráadásul légáteresztők. A Mircofleece anyagból készült egyrészes ruhák kényelmesek és puhák, és a karokon ill. lábszárakon kiegészítő mandzsettákkal rendelkeznek. Így a kezek és a lábak is védve vannak a hideg szélben.
Pizsama gyerekeknek - valószínűleg a legnépszerűbb overál

Pizsama gyerekeknek - valószínűleg a legnépszerűbb overál

Különösen alvás közben, amikor a testhőmérséklet lemegy, fontos, hogy a gyerekek ne fázzanak meg. Ezért a pizsamák nagyon népszerű egyrészes öltözékek – úgymond alváshoz való overálok. Mert nemcsak a felsőtestet és a lábakat tartják kellemesen melegen, hanem gyakran a lábakat is. Bebújtatás – kész! Ez nagy előny, különösen este, amikor a gyerekek már fáradtak, és nincs kedvük sokáig öltözködni. A Tchibo-nál pizsamákat találhat kisgyermekeknek és nagyobb gyerekeknek is 110 és 176 közötti méretben.
TCM – Minőségbiztosításunk Önnek

TCM – Minőségbiztosításunk Önnek

A Tchibo-nál minden terméket a legmagasabb minőségnek megfelelően tesztelnek. Csak azok, amelyek meggyőztek minket, kapják meg a hőn áhított TCM jelölést, amely a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítést jelenti. Ennek érdekében szorosan együttműködünk külső vizsgálószervekkel. Ezek többek között megerősítik, hogy termékeink nem tartalmaznak káros anyagokat. A ruházat esetében – akár felnőttek, akár gyermekek számára – olyan bőrbarát anyagokra figyelünk, amelyeknek alacsony a káros anyag tartalma, mint például az ellenőrzött ökológiai termesztésből származó biopamutnak. A legalább 95 százalékban ökológiai pamutból készült textíliák az OCS 100 jelöléssel, a legalább 50 százalékban ökológiai pamutból készült textíliák pedig az OCS Blended jelöléssel ismerhetők el.