Babaágy: Édes álmok a kicsiknek

A babának biztonságban kell éreznie magát, védve kell lennie a kieséstől, és az alvóhelynek is illeszkednie kell a gyerekszobához: A kiságynak számos követelménynek kell megfelelnie. Annak érdekében, hogy kisgyermeke szelíden szundikálhasson, Ön pedig nyugodtan pihenhessen, a Tchibo gyermekágyait gondosan kiválasztottuk és minőségüket teszteltük. Webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet a komplett babaágyaktól kezdve az egyes alkatrészekig, mint például a biztonsági kapuk, hogy biztosítsa a jó alvást – Önnek és csemetéjének.

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Ilyen típusú babaágyak állnak rendelkezésre

Ha kiságyat szeretne vásárolni, különböző modellek közül választhat. A klasszikus kiságynak rács van az oldalán, hogy a kisgyermek éjszaka ne tudjon kigurulni. Méretei körülbelül 140 x 90 x 75 cm (szélesség x magasság x mélység), és 70 x 140 cm-es matrac mérethez tervezték. A lépcsőfokok általában eltávolíthatók, így a kiságyak együtt nőnek a gyermekkel, és később kiságyként is funkcionálhatnak. Ezenkívül létezik a hagyományos, kerekes mózeskosár, és végül az oldalsó ágyak, amelyek az egyik oldalon nyitottak, és így közvetlenül az ágy mellé helyezhetők.
Így könnyítik meg a kiságyak az Ön mindennapi életét

Így könnyítik meg a kiságyak az Ön mindennapi életét

A babaágyak olyan okos funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kisgyermek gondozását. Ide tartoznak például a csúszórácsok. Ezek általában három, az oldalfalakhoz rugós mechanizmussal rögzített lépcsőfokok, amelyek könnyen eltávolíthatók. Amikor csemetéje eléri azt a kort, amikor már szeretné felfedezni a környezetét, a csúszórudak eltávolításával szabad teret adhat neki – és nem kell állandóan figyelnie, hogy gyermeke megpróbál-e átmászni a rácsokon. Praktikusak az állítható magasságú rácsos keretek is, amelyek szintén együtt nőnek a babával.
Sorozatágyak: gyermekszobák berendezése, mintha egyetlen öntőformából készültek volna

Sorozatágyak: gyermekszobák berendezése, mintha egyetlen öntőformából készültek volna

A Tchibo-nál olyan babaágyakat talál, amelyek egy bútorsorozathoz tartoznak. Így könnyedén egységes külsővel rendezheti be a gyerekszobát. Az ágy, a szekrény és az öltözőszekrény színe és anyaga összehangolt. Szeretjük a természetes anyagot, a fát használni, világos, könnyen ápolható színekben. A fából készült, fehér vagy természetes színű babaágy barátságos, időtlen megjelenésű, és semleges megjelenése sok teret biztosít a babaszoba kreatív dekorációjához.

Rendelje meg a babaágyat olcsón és a legjobb minőségben

A fiatal családok általában nem úsznak a pénzben. Mi ezt tudjuk, és remek áron kínálunk babaágyakat és egyéb gyerekszobai bútorokat. Természetesen nem kötünk kompromisszumot a minőség terén. Gyermekágyaink biztonságossági vizsgálaton esnek át, és TÜV- vagy GS-pecsétet viselnek. Ezenkívül az anyagok és a feldolgozás tekintetében átesnek a belső ellenőrzési rendszerünkön. Csak akkor kapják meg a kiságyak a hőn áhított TCM pecsétet, amely a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése.
Rendelje meg a babaágyat olcsón és a legjobb minőségben