Indukciós tejhabosító
Megrendelési szám 98893
Ennek az indukciós tejhabosítónak nem csak a külseje, de a működése is meggyőző. Készítsen egyszerűen és gyorsan, egyetlen gombnyomással egyenletesen krémes tejhabot – akár meleget, akár hideget.
Funkciók:
- Tökéletes tejhab csupán néhány másodperc alatt
- Egyszerű, egygombos kezelés érintőgombbal
- Két keverőbetét kis és nagy tejhabmennyiséghez
- Űrtartalom-jelölés a belső oldalon
- Átlátszó fedél a tejhab állagának figyelemmel kíséréséhez
- Túlmelegedés elleni védelem és lekapcsoló-automatika
- A levehető részek mosogatógépben tisztíthatók: keverőedény, betétek, tető
- Csúszásgátló szilikonlábak
Szín:
Fekete vagy fehér
Anyag:
Nemesacél és műanyag
Méretek:
Magasság: kb. 20 cm
Átmérő: kb. 13 cm
Átmérő: kb. 13 cm
Teljesítmény:
500 Watt
Hasznos űrtartalom:
Max. 260 ml hideg tej felhabosítása, ill. max. 500 ml hideg tej felmelegítése
Megjegyzés:
A levehető részek mosogatógépben tisztíthatók
További termékinformációk letöltése
Ennek az indukciós tejhabosítónak nem csak a külseje, de a működése is meggyőző. A készülék belsejében lévő mágneses mező által generált energia átkerül a talprészbe, ahol hővé alakul. Energia csak akkor keletkezik, ha a készülék érintkezésbe kerül a keverőtartállyal. Ezzel a készülékkel meleg és hideg tejhabot is készíthet, de akár tejet is melegíthet, pl. kakaóhoz. És mindezt csupán egyetlen gombnyomással.

Tej habosításakor a tökéletes eredményhez három hozzávaló szükséges: frissesség, zsír- és fehérjetartalom. Az optimális feltételek megléte esetén semmi nem állhat a habos ízélmény útjába.
A három aranyszabály:
A három aranyszabály:
- A minél szilárdabb tejhabhoz legalább 1,5% zsírtartalmú tej szükséges. A krémesebb tejhabhoz a 3,5%-os teljes tej a megfelelő.
- Minél magasabb a tej fehérjetartalma, annál tovább marad meg a hab.
- A friss tej nehezebben habosítható, mint a tartós tej. A hosszantartó habhoz inkább tartós tejet használjon.

A latte macchiato a tejes kávékülönlegességek egyik klasszikusának számít: túlnyomó részt forró tejből készült szilárd tejhabból és frissen főzött eszpresszóból áll. A caffè latte-hoz egy dupla eszpresszót öntenek fel sok forró, enyhén felhabosított tejjel. A klasszikus cappuccino ezzel szemben egyenlő arányban tartalmaz eszpresszót, tejet és tejhabot, míg a tejeskávé filterkávéból és meleg tejből készül.

Csempésszen változatosságot csészéjébe: mit szólna olyan új kávékülönlegességekhez, mint például a krémes szójatejes cappuccino?
Általánosságban véve ugyanis minden tej habosítható, zsírtartalmától függetlenül. Tehát a laktózmentes tej, a szója-, rizs-, zab- vagy mandulatej is, bár ezek habja kevésbé lesz szilárd.
Általánosságban véve ugyanis minden tej habosítható, zsírtartalmától függetlenül. Tehát a laktózmentes tej, a szója-, rizs-, zab- vagy mandulatej is, bár ezek habja kevésbé lesz szilárd.

Megrendelési szám:
98893
Lehetséges szállítási címek:
- Számlázási cím
- Eltérő szállítási cím
- Külföldi cím
- Tchibo üzlet
Áruvisszaküldés:
A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.
Vásárlói értékelés
4,8-t 5 csillagból
66 Vásárlónk ajánlja ezt a terméket
66 Vásárlónk ajánlja ezt a terméket
Csak ajánlani tudom.
Tímea P.-tól/-től 2020.04.01.-án/-én
Értékelt termék Whit
Tímea P.-tól/-től 2020.04.01.-án/-én
Értékelt termék Whit
Tökéletes a design és szuper habos tejet készít. Imádom.