Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Kaszkadőrautó

7 995Ft -18%
6 495Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Piros és kék LED-ekkel – haladás közben világítanak

Kaszkadőrautó

Megrendelési szám 46556
A 360 fokban elforduló első tengelynek köszönhetően számos mutatványra képes: pl. szaltózik és a hátsó kerekein gurul. Piros és kék LED-ekkel – haladás közben világítanak. Rugalmas antennával. Távirányítóval és 6 elemmel: 2 db LR03 (AAA)/1,5 V és 4 db LR06 (AA)/1,5 V.

Szín:

piros és átlátszó

Méret:

szé x ma x mé kb. 19 x 16 x 17 cm

További termékinformációk letöltése

Figyelem. 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas. Apró alkatrészek. Fulladásveszély. Kérjük, őrizze meg a csomagolást

Figyelem! Csak 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas. Fulladásveszély!
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

46556

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.