Formakenyér sütésére tökéletes
Kovászos kenyér sütéséhez próbáltam ki fedél nélkül, tökéletesen működött. A formát olajjal kentem ki előtte, de meglehet, hogy erre
nem lett volna szükség. Kiváló minőség.
Nagyon jó!
Én csak olajjal kikenem, nem lisztezem ki- így sem ragad oda a kenyér. Utána rögtön elmosom a formát.Jó, hogy a sütéskor nem kell
vizet tenni a sütőbe.Légkeveréses sütőt 180 C fokra előmelegítem, a rácsot a középső sínre teszem. Sütőpapírt teszek rá, majd a
formát. 45 perc alatt megsül. Minden szelet egyforma nagy, jó szendvics alap.Én két formát vettem, így egyszerre 1 kg kenyeret tudok
sütni. Bélelt kenyérzsákban a kenyerek 1 hétig elállnak. (Nem száradnak ki, vagy penészednek meg).Jó vétel volt, ajánlom.