Kerti pad, akác

54 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • 3 személyes padként vagy kihajtható asztallal használható
  • Kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező akácfából
  • Olajjal kezelt - időjárásálló és strapabíró

Kerti pad, akác

Megrendelési szám 58308

Többféleképpen használható

Ez a szép formájú kerti pad többféleképpen használható. Három személy számára biztosít ülőhelyet, kettesben azonban kihajtott asztalkával is használható, például egy szabadban elfogyasztott romantikus reggelihez.

Időjárásálló és strapabíró

A kerti pad kiváló minőségű, FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készült. A fa olajjal kezet, ezáltal időjárásálló és strapabíró.

Szín:

Natúrszínű

Anyag:

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező akácfa
Horganyzott fém vasalatok

Méret:

SZÉ x MA x MÉ kb. 150 x 104 x 65,5 cm

Tartozékok:

Szerelési anyaggal és útmutatóval
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. https://www.tchibo.hu/jol-tetted-fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400070962.html
Nagy szívóssága, hajlékonysága és időjárás-állósága teszi az akácot kültéri bútorok tökéletes alapanyagává. Elegáns színének és sajátos mintázatának köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

58308

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.