Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Kiváló minőségű séfkés
Sajnos már elfogyott

Kiváló minőségű séfkés

5 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Edzett pengeacélból – különösen kemény és tartós
  • Káros anyagokra tesztelt - külső, akkreditált intézetek által
  • Mosogatógépben tisztítható

Kiváló minőségű séfkés

Megrendelési szám: 72426

Vágjon úgy, mint a profik: az egyedülállóan éles, speciális, edzett pengeacélból készült, mindkét oldalán kúposra köszörült penge különösen kemény és tartós, ezért ideálisan alkalmas hús, hal és zöldség vágásához és szeleteléséhez - a felaprított étel nem tapad rá az apró fogazású pengére. A kés végigfutó nemesacél pengével ellátott ergonomikus, üreges nyelű markolattal és ujjvédővel rendelkezik. Habár mosogatógépben tisztítható, mégis inkább kímélő, kézi tisztítás javasolt.

Anyag:

Pengeacél

Méret:

Pengehossz kb. 20 cm

Tartozék:

Tisztítási útmutatóval

Termékismertető

Speciális pengeacél

A kés pengéje olyan 1.4116 „X50CrMoV15“ speciális pengeacélból készült, mely egyenlő arányban tartalmaz krómot és szenet. Az ötvözet olyan kiváló minőségű alkotóelemekből, vanádiumból és molibdénből tevődik össze, amely ellenállóvá teszi a pengét a rozsdásodással szemben. A kb. 56 HRC keménységű penge - amely döntő fontosságú a kezdeti és a folyamatos élesség szempontjából - teszi ezt a kést olyan különleges, minőségi termékké, amely tartós élességet, korrózióállóságot és hosszú élettartamot garantál.

Ujjvédő

A késmarkolat és a penge közötti átmenetet úgy alakították ki, hogy védje a kezet, ezért egyrészt biztonságot nyújt vágás közben, másrészt pedig egyenletes súlyeloszlást biztosít.

Ergonomikus markolat

Az ergonomikus markolat kellemesen és biztosan simul a kézbe, így teszi tökéletessé a kés különleges karakterét.

Mindkét oldalán kúposra köszörült penge

Egy több lépcsőből álló köszörülési folyamat révén kapja meg a késpenge optimális profilját. A precíz és egyenletes élezés a kés hegyétől a tövéig kiváló, hosszan tartó élességről gondoskodik. Ez a kés a kemény, speciális pengeacél és a pontosan meghatározott köszörülési szög kombinációja révén jelentősen túlteljesíti a vonatkozó DIN-szabvány követelményeit.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

72426

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.