Komódok: Ideális tárolóhely bővítés kis helyiségekben

Nem mindig van hely a nagy szekrényeknek, mégis a cipőket, ruhákat, játékokat és még sok mást is szeretnénk rendben tartani. Kompakt megoldás, amely mégis sok tárolóhelyet kínál, egy komód. A szekrények különböző szélességben és magasságban kaphatók, könnyen átrendezhetők, és felül további tárolóhelyet kínálnak – például az előszobában a lakás- és kocsikulcsoknak. A fiókokban és rekeszekben kisebb és nagyobb edényeket egyaránt tárolhat. Az ajtóknak köszönhetően a por kívül marad, nem úgy, mint egy nyitott polc esetén.
Akciós ár 89 995 Ft 79 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 149 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 139 995 Ft Quickshop
1

Komódok: tálalók, magas komódok, alacsony komódok

A komódokat gyakran a felépítésének megfelelő angol elnevezéssel kínálják. A tálalók például alacsony, hosszú, ajtókkal és fiókokkal ellátott bútorok. Az álló szekrények hasonló kialakításúak, de legalább 100 cm magasak, az alacsony komódok pedig extra alacsony bútorok, amelyek elsősorban tárolóhelyként szolgálnak a nappaliban az olyan multimédiás eszközöknek, mint a televízió és a DVD-lejátszó. Nyitott rekeszekben, fiókokban és ajtók mögötti tárolóhelyet kínálnak a kiegészítőknek. A klasszikus komódnak viszont csak fiókjai voltak, bár ez a szűk meghatározás ma már nem érvényes.
Funkcionális komódok a lakótérbe

Funkcionális komódok a lakótérbe

Egy komódot kiválaszthat egyrészt a kialakítása szerint. Például egy kis komód jó választás a szűk fürdőszobába, egy keskeny komód az előszobába, és egy nagy fiókos komód a hálószobába. Másrészt a mini szekrények praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek növelik a funkcionalitásukat. A megemelt oldallapokkal ellátott pelenkázó például biztonságot nyújt a baba ápolása közben. A tükrös komód ideális öltözködő- és sminkasztalként, a cipők pedig jól áttekinthetők és könnyen kivehetők a billenő rekeszekkel ellátott cipőtárolóból.
Hogyan válasszon a berendezéshez illő dizájnt?

Hogyan válasszon a berendezéshez illő dizájnt?

A sokféle kialakításnak köszönhetően úgy választhat komódot, hogy az tökéletesen harmonizáljon az Ön lakberendezési stílusával. Egy fából készült komód csodálatosan illik a vidéki ház stílusához, akár játékos díszekkel, akár egyszerűen rusztikusan megtartva. A modern bútorok kiegészítéseként egyszerű, egyenes vonalvezetésű modelleket ajánlunk, például fehér, üvegajtós komódot, amely a fürdőszobában is jól mutat. Egy vintage komód vagy egy antik stílusú szekrény ideális azok számára, akik szeretik a klasszikus dolgokat.

A belső tér rendezett használata

Egy komód igazi térbeli csoda is lehet, ha rendezett. Különösen a nagy fiókokban keletkezik egyébként gyorsan, nagy rendetlenség. Az olyan kis segítők, mint a dobozok és fiókbetétek segítenek a használati tárgyak tematikus rendezésében. Rendet teremthet például a kozmetikumok, ékszerek és a szemüveggyűjtemények között. A rekeszekben lévő dobozok segítenek szintén abban, hogy minden gyorsan kéznél legyen – az alosztás révén a hátrébb lévő tárgyakat gyorsabban elérheti. Emellett nagyméretű tárgyakat is tárolhat, ha eltávolítja a polcokat.
A belső tér rendezett használata