Konyhabútor – szilárd és elegáns

Aki új konyhát vásárol, általában hosszú döntéshozatali folyamat áll mögötte. Csak a konyhabútort vegyem meg készülékek nélkül? Vagy mégiscsak egy egész konyhasarok? Melyik munkalap a legmegfelelőbb? Mi a Tchibo-nál az ajánlataink mellett döntési segítséget is kínálunk Önnek: következetesen a minőségre összpontosítunk, méghozzá tisztességes és elfogadható áron. Konyhabútorainkat kényelmesen megtalálja az online áruházban. Kattintson és hagyja, hogy meggyőzzük ajánlatainkról!
-56 %
Fém zsúrkocsi, arany
79 995Ft
34 995Ft
Windsor szék, fekete
57 995Ft
Asztal és pad, tárolóval, tölgy/fehér
109 995Ft
104 995Ft
Fém zsúrkocsi, 1 fiókkal, fehér
189 995Ft
-35 %
Univerzális komód, 2 ajtóval, fehér
64 995Ft
41 995Ft
Görgős tároló, fehér
89 995Ft
Univerzális faliszekrény, fehér
47 995Ft
-25 %
Komód,16 fiókos, fekete, "Clara"
179 995Ft
134 995Ft
Zsúrkocsi, fém, fekete
89 995Ft
Fém zsúrkocsi, 1 fiókkal, kék
189 995Ft
Szekrény háztartási eszközökhöz, 2 ajtós
184 995Ft
Mosógép szekrény, lenyitható asztallal
154 995Ft
Görgős konyhai tároló, antracit
129 995Ft
Multifunkciós szekrény
199 995Ft

Minden egyben: praktikus beépített konyha

Sokan ismerik a dilemmát: az összes konyhabútor egyenkénti megvásárlása rengeteg egyéni döntési lehetőséggel jár, ugyanakkor hihetetlenül stresszes és fárasztó is lehet. Ha nem akar túl sokat gondolkodni rajta, de mégis nagyon világos minőségi követelményei vannak, akkor egy kiváló minőségű beépített konyha jó választás. A tűzhelytől a fali szekrényeken át a hűtőszekrényig: minden benne van, és szükség esetén még mindig az Ön személyes igényeihez igazítható.
Egyszerű összeszerelés, nagy teljesítmény: a konyhai blokk

Egyszerű összeszerelés, nagy teljesítmény: a konyhai blokk

Egy konyhának mindenekelőtt egy dolgot kell tennie: teljesítenie kell a felhasználó nagyon személyes kívánságait. Különösen a kisebb konyhákban a konyhai blokk a legmegfelelőbb eszköz. Az előnye: az összes konyhabútor és elektromos készülék egyetlen kompakt sorban találja meg a helyét. Ezáltal rengeteg hely nyílik a konyhában, amelyet aztán egyedileg tölthet meg. Ráadásul egy konyhablokkot viszonylag könnyű összeszerelni, és könnyen kibír néhány költözést.
Ennyit jelent a konyhai készülékek uniós energiacímkéje

Ennyit jelent a konyhai készülékek uniós energiacímkéje

Egyre többen ügyelnek arra, hogy mindennapi döntéseik során ne szennyezzék túlságosan a környezetet. Annak érdekében, hogy minden fogyasztó fenntartható és átlátható döntést hozhasson, az Európai Unióban már több éve létezik az energiacímke. Ez egy könnyen érthető színrendszerrel mutatja meg, hogy az egység mennyire hatékonyan működik. Az alacsony energiafogyasztású konyhai készülékek így hozzájárulhatnak a fenntarthatóbb életmódhoz. Amikor online vásárol konyhabútort, tudatosan keresse az uniós energiacímkét. Általában a termékképeken és a Tchibo webáruházban is megtalálható.

Konyhabútoraink minőségében megbízhat – garantáltan!

Egyértelmű, hogy a konyha hosszú távú vásárlás. Ezért a Tchibo nagyon magas minőségi követelményeket támaszt a konyhai bútorokkal szemben. Szorosan együttműködünk a respekta® márka gyártójával, hogy kiváló ár-érték arányú, kiváló minőségű konyhákat kínálhassunk Önnek webáruházunkban. Saját termékeink a TCM "Tchibo Minősített Áruk" pecsétet is viselik, ami kifejezi magas minőségi követelményeinket.
Konyhabútoraink minőségében megbízhat – garantáltan!