Konyhai kiegészítők: mindent a hobbi szakácsok számára

A főzés valami csodálatos dolog – sokak számára ez a kedvenc hobbi. A pörkölés, párolás, sütés és főzés odaadással történik. Az, hogy egy összetett étel sikeres lesz-e, sok tényezőtől függ – például a jó minőségű konyhai eszközökön is. Megkönnyítik számunkra a dolgok elvégzését, vagy akár meg is kímélnek minket tőlük. A Tchibo webáruházban praktikus és megfizethető konyhai kiegészítőket talál – a serpenyőktől és edényektől kezdve a főzőedények minden fajtájáig. Nézzen körül!
-12 %
Kiegészítőtartó, fém
5 495Ft
4 795Ft
-10 %
Konyhai papírtörlőtartó, fém
4 995Ft
4 495Ft
Sajnos már elfogyott
Ételhordó doboz, nemesacél
5 495Ft
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
2 karácsonyi kekszesdoboz, arany mintás
5 495Ft
néhány darab kapható
Nemesacél ételhordó doboz
5 995Ft
Zománcozott kenyértartó, vágódeszkával
20 995Ft
-23 %
2 tárolódoboz, állítható űrtartalom
12 995Ft
9 995Ft
néhány darab kapható
Konyhai tárolótálca, fém
5 295Ft
néhány darab kapható

Tartós és hatékony: edények és serpenyők

Ha főzésről van szó, a jó edények elengedhetetlenek. Az edények és serpenyők egy külön világot alkotnak, számtalan variációval és különleges technikával. Még akkor is, ha sok mindent próbál ki a konyhában: Néhány egyszerű, mindenre alkalmas edény fontos alapfelszerelés. Érdemes odafigyelni a minőségre, különösen az ilyen hosszú élettartamú konyhai eszközök esetében. Sokan ezért a rozsdamentes acélt választják. A rozsdamentes acélból készült serpenyők és edények nem vezetik olyan jól a hőt, mint például az alumíniumból készültek. Másrészt nagyon robusztusak, és hosszú évekig elkísérik Önt a főzésben. A Tchibónál kiváló minőségű edényeket és sok más konyhai kiegészítőt vásárolhat néhány kattintással.
Innovatív konyhai kiegészítők szilikonból

Innovatív konyhai kiegészítők szilikonból

Míg a tűzhelyen szívesen látjuk a rozsdamentes acélt, a kisebb konyhai eszközökhöz más anyagok az alkalmasabbak. Az utóbbi években a tendencia egyre inkább a szilikon irányába mutat. Néhányan talán csak a fürdőkádak fugázásához használva ismerik ezt az anyagot. De a szilikon ennél sokkal többre képes! Mivel nagyon hőálló, kiválóan alkalmas spatulák és sütőedények anyagaként. Ugyanakkor kissé lágyabb állaga miatt gyerekjáték a kezelése. Ez vonatkozik például a rugalmas muffin formákra vagy jégkockakészítőkre, amelyekből különösen könnyű kiszedni a sütit vagy a jeget.
Az élelmiszerek fenntartható módon történő főzése és környezetbarát tárolása

Az élelmiszerek fenntartható módon történő főzése és környezetbarát tárolása

Sok hobbiszakács nemcsak a jó ízre, hanem a környezetvédelemre is figyel. Különösen a konyhában termelhet sokkal kevesebb felesleges hulladékot, ha rendelkezik a megfelelő konyhai kiegészítőkkel. Az eldobható konyharuhák, de az alufólia vagy a fólia is könnyen helyettesíthető fenntartható alternatívákkal. Erre jó példa az újrafelhasználható olajos kendők. A hűtőszekrényben tárolni vagy szállítani kívánt élelmiszereket gond nélkül be lehet csomagolni velük. Hasonló a helyzet a fém vagy zománcozott dobozokkal is. Nemcsak praktikusak és fenntarthatóak, hanem jól is néznek ki.

Garantáltan kiváló minőségű konyhai kiegészítők a Tchibo-tól

Aki sokat és szívesen főz, az tudja, hogy a jó íz elsősorban a minőséggel függ össze. Ez egyrészt az ételek minőségére, másrészt a konyhai eszközökre vonatkozik. Ha a kiváló minőségű kivitelezés és a hosszú élettartam fontos az Ön számára, amikor konyhai eszközökről van szó, akkor a Tchibo a megfelelő hely az Ön számára. TCM-pecsétünkkel a gyártás minden szakaszában a legmagasabb színvonalat garantáljuk Önnek. TCM: Ez a három betű a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése, és azt jelzi, hogy számíthat a minőségre.
Garantáltan kiváló minőségű konyhai kiegészítők a Tchibo-tól