Kötött pulóverek nőknek: a divat klasszikusa

A kötött pulóverek igazi mindenesek. A divat klasszikusa nemcsak a sokféle színnel, mintával és nyomatokkal, valamint gallér- és dekoltázs formákkal nyűgöz le, hanem a különböző anyagokkal is, amelyek kedvenc, minden időjárási körülmények között viselhető társává teszik. A Tchibo jelenleg olcsó női kötött pulóverek nagy választékát kínálja Önnek. Böngésszen webáruházunkban és rendelje meg új kedvenc pulóverét kényelmesen, otthonról!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
1

A megfelelő pulóver minden alkalomra

A pulóverek sokféleképpen kombinálhatók, így számos alkalomra megfelelően öltözhet. A női oversize kötött pulóverek divatosak, és elegáns, térdig érő csizmákkal kombinálhatja őket egy elegáns esti öltözékhez. Hordjon hosszú kötött pulóvert nőknek szűk nadrággal és hegyes orrú cipővel vagy bokacsizmával. Az irodai munkanapokon az egyszerű, egyszínű, finom kötésű, visszafogott színű pulóverek szövetnadrággal vagy bőr ceruzaszoknyával kombinálhatók. A pamutból készült női kötött pulóverek feltűnő motívumokkal vagy kapucnival különösen lezseren néznek ki. Böngésszen a Tchibo webáruházban, és fedezze fel a divatos női kötött pulóvereket minden alkalomra!
Összeillő nyakkivágás és gallérformák minden alkathoz

Összeillő nyakkivágás és gallérformák minden alkathoz

A megfelelő nyakkivágással és gallérral kiemelheti alakja előnyeit. Nagyobb keblek esetén válasszon V-nyakú női kötött pulóvert. Különösen elegánsan mutat egy finom csipke felsővel és egy bőrszoknyával. A V-nyakkivágású pulóverek vizuálisan is nyújtanak. A krepp nyakú pulóverek tetszetősek a kisebb mellű hölgyeknél. A divat klasszikusa a garbó, amely hosszú nyakat takar. A szögletes nyakkivágású pulóverek divatosak, és minden dekoltázs esetén előnyösek.
A női kötött pulóver kíméletes tisztítása és ápolása

A női kötött pulóver kíméletes tisztítása és ápolása

Ahhoz, hogy a pulóverek hosszú ideig kényelmesek maradjanak, rendkívül fontos a kíméletes tisztítás. Ha még nem távolította el a címkét a pulóverről, a textilápolási szimbólumok a tisztítással és szárítással kapcsolatos információkat tartalmazzák. Ha hiányzik a címke, tisztítsa ki a pulóvert a mosógépben 30 fokon, gyapjú programmal. Használjon olyan gyapjú mosószert, amely kíméletes a ruhadarab finom szálaihoz. A tisztítás után fektesse kiterítve a szárítóra! Sok más ruhadarabbal ellentétben a kötött pulóvereket nem szabad lógatva szárítani a deformálódás elkerülése érdekében. Szárítás után tárolja a pulóvereket lazán összehajtogatva vagy feltekerve!

A Tchibo a tisztességesen és fenntartható módon előállított, kiváló minőségű termékeket képviseli.

Ha a Tchibo-tól vásárol női kötött pulóvert, akkor egy kiváló minőségű és kizárólagosan tervezett ruhadarabot választ. Ezt a TCM jelölésünkkel garantáljuk. A rövidítés a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése. Minőségi ígéretünk magában foglalja a nyersanyagok és partnerek gondos kiválasztását, valamint a belső és külső vizsgáló laboratóriumok által végzett rendszeres szigorú ellenőrzéseket. A fenntarthatóan és tisztességesen előállított ruhadarabokat a "Zöld Gombról" ismerheti fel. Az organikus pamut pulóverek "OCS Blended" és "OCS 100" pecsétet viselnek.
A Tchibo a tisztességesen és fenntartható módon előállított, kiváló minőségű termékeket képviseli.