Kulacsok: A pohár és az üveg masszív alternatívái

Akár egy gyerekeknek szánt kulacsot keres, amelyet az utódok kicsit rusztikusabban kezelhetnek, akár egy kiömlésbiztos kulacsot a munkába vezető útra, akár modelleket a reggeliző asztalra: az edények egyszerűen praktikusak, strapabíróak és vonzó kialakításúak. A sokféle anyagnak és az intelligens funkcióknak köszönhetően ugyanolyan jól mutatnak a dohányzóasztalon, mint a kempingben. A termikus kulacsok például melegen vagy hidegen tartják a tartalmat, míg a műanyag kulacsok könnyű, törhetetlen edények. Fedezze fel a választékot most, és rendeljen kényelmesen online!
Különösen hosszú ideig tartja melegen a kávét és a teát (a hideg italokat pedig hidegen)
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
2 darabos bögreszett, kb. 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Többször használatos bögre, duplafalú nemesacélból
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Komplett készlet a kávé kézi forrázással való elkészítéséhez
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Komplett készlet a kávé kézi forrázással való elkészítéséhez
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop

A kávés kannától a baba kulacsig: edények az otthon számára

A reggeli kávéhoz a reggelizőasztalnál vagy délután a sütemény mellé a klasszikus kulacsok remekül helyettesítik a csészéket. Nagy térfogatuknak köszönhetően még a bizonyítottan reggeli nehézkeseknek is elegendő felüdülést nyújtanak folyékony formában. A tearajongók kétszeres mennyiséget készíthetnek kedvenc fajtájukból. A porcelán mellett itt a rozsdamentes acélból készült kulacsok is praktikusak: a tartalom tovább marad meleg bennük, és az asztalon is jól mutatnak. A gyermek kulacsok kisebb töltési kapacitásukkal és törhetetlen – általában műanyag – anyagukkal, valamint két fogantyúval vagy szívószállal ideálisak a kisgyermekek önálló folyadékbevitelre.
Bögrék kempingezéshez és vidéki piknikekhez

Bögrék kempingezéshez és vidéki piknikekhez

A szabadban az edényekkel szemben más igények merülnek fel, mint a saját négy fal között. Ha gyalogos kempingezéshez készül, az összecsukható kulaccsal helyet és súlyt takaríthat meg. Az acélból vagy zománcból készült, egymásra rakható kulacsok könnyen szállíthatóak autóval. Azt is kibírják, ha a tábortűznél vagy a grillsütőnél a földre helyezik őket. A fedéllel és szívószállal ellátott műanyag ivópoharak praktikusak a parkban piknikezéshez vagy a kerti gyerekzsúrokhoz: a kupak távol tartja a rovarokat, és könnyen meg lehet tölteni őket jégkockákkal. A különböző színű pohárkészletek megkönnyítik a felhasználók számára, hogy újra megtalálják az ivóedényt.
Színek és motívumok a vizuális élvezetért

Színek és motívumok a vizuális élvezetért

Semmi baj a fehér porcelánnal, de egy színes ivópohár inkább mosolyt csal az arcára. A választék az élénk színű bögréktől a diszkrét pöttyös díszítésűeken át a vicces motívumokkal és mondásokkal ellátott bögrékig terjed. Ha változatosságra vágyik, válasszon színváltó hatású ivópoharat: amint meleg folyadékot tölt bele, megváltozik a megjelenése - igazi figyelemfelkeltő az irodában! Ha egyedi tárgyat keres magának vagy ajándékba, megtervezhet és kinyomtathat egy fényképes kávésbögrét online.

Hogyan tisztítsuk és ápoljuk a kulacsokat?

A legtöbb ivópoharat egyszerűen beteheti a mosogatógépbe – ez gyakran a polipropilénből készült modellekre vagy a duplafalú szigetelt poharakra is vonatkozik. Minden esetben kövesse a termékleírásban található ápolási utasításokat, amelyek többek között a mosogatógépben való fürdés maximális hőmérsékletét is tartalmazzák. A porcelán is gond nélkül betehető a mikrohullámú sütőbe, amennyiben nincs fémdíszítés. A rozsdamentes acélból készült kulacsok nem alkalmasak erre, míg a "mikrózható" felirattal ellátott műanyag nem kritikus. Egyébként nagy térfogatuk miatt a kulacsok ideálisak egy gyors muffin elkészítéséhez a konyhai eszközökben.
Hogyan tisztítsuk és ápoljuk a kulacsokat?