A nagy változatosságú kulteri jatekok

Legyen az gyermek, fiatal vagy felnőtt - a megfelelő kültéri játékkal sosem unatkozunk. Színes, erős, magas minőségű és tartós játékok szórakozást hoznak a kertbe. A megfelelő kulteri jatekok órákig tartó szórakozást biztosíthatunk a friss levegőn, a tengerparton, a vízben vagy a játszótéren. A fogócskázástól, labdajátékoktól, ásózástól és mászástól az építkezésen vagy a csúszdán át minden lehetséges. Ráadásul sok játék és játék örökzöld. Azt jelenti, hogy idővel is még sok örömünk lehet velük. És ha mégis esni kezd, a vízálló esőruhákkal a gyerekek még esőben is jól szórakozhatnak, anélkül, hogy nedvesek lennének.

A megfelelő kulteri jatekok minden igényre

Természetesen a különböző beltéri gyermekjátékok jó módja annak, hogy eltöltsük az időt. De miért ülnénk a saját négy falunkban, ha a idő szép? Számos kültéri játék alkalmas arra, hogy kipróbáljuk magunkat, felfedezhessük a világot, vagy egyszerűen új barátokat találjunk a játszótéren. És ha a játszótér egy kicsit távolabb van, az nem jelent nagy hátrányt: a lényeg, hogy a kertben vagy a udvarban van elég hely. A kertre alkalmas játékok közé tartoznak például:
● dobókorongok
● dobójátékok
● mászóka
● hinták
● labdák
● játékfalak
A szabadtéri játékok erős használatra alkalmasak és anyaguktól függően az udvarban is tárolhatók. Tippünk: remek ajándék ötletek is lehetnek gyerekeknek. Az utazáshoz vagy nyaraláshoz szükséges szabadtéri játékokat is találhatod a Tchibonál. Különféle dobójátékok, kötelek, sárkányok vagy homokjátékok állnak rendelkezésre. Van kisebb méretű és praktikus hordozótáskával rendelkező változat is. Bárhová is indulunk - a szabadtéri játékokkal több örömöt találunk a friss levegőben.

A szabadtéri játékok vásárlásának kritériumai A kerti játéknak sokat kell bírnia

● hőséget
● vizet
● ütéseket
● rúgásokat
● húzásokat
Ezért biztonságosnak, stabilnak, ellenállónak és könnyen tisztíthatónak kell lennie. A papírból, papírból vagy törékeny anyagokból készült játékok nem alkalmasak. Válasszon fa, műanyag, acél vagy pamut alapanyagot. Ezek az anyagok különösen széltől és időjárásállóak. A sima felületeken az anti-rögös bevonat segít az esések elkerülésében. Ez különösen azokra vonatkozik, amelyek fogantyúk vagy korlátok. A kötélből készült ugrókötelek hosszabb ideig tartanak és rugalmasabbak, mint azok a műanyagból. A műanyag homokjátékok viszont könnyebbek és alkalmasak a nyaralásra. Emellett az életkorhoz illő szabadtéri játékokat kell vásárolni. A három évesek még kevésbé tudnak mit kezdeni egy mászófalral vagy egy magas várral. Azonban pénzt megtakarítani, vannak multifunkcionális játékok, amelyek igény szerint átalakíthatók vagy cserélhetők.

A kültéri játékok ápolása és tárolása

A kültéri játékokat erős és tartós anyagokból, például fa és műanyagból készítik. A díszítéshez tartós és vízálló festékeket használnak. A tárgyak minél hosszabb ideig jó állapotban tartásához ajánlott őket száraz helyen tárolni. Ez lehet egy fedélzet vagy egy raktár doboz. A Tchibonál a Kertrendezés kategóriában sok lehetőség van erre a választásra. Minden tárolás előtt, például télen, a játékot homoktól és szennyeződéstől kell megtisztítani. Így elkerülhető, hogy szégyenletes foltok az felületbe férkőzzenek. Emellett a hintákat, mászóka és falakat károkra kell ellenőrizni. Figyeljen különösen:
● karcok
● dudorok
● repedések
● lazán csavarok
● szakadt kötelek
● instabil alkatrészek
A lazák vagy instabil alkatrészek potenciális veszélyt jelentenek. Azonnal cserélni vagy javítani kell őket. Fa esetén a repedéseket és karcokat is el kell zárni. A nedvesség miatt a fa meggyengülhet és elrohadhat.