Kültéri összecsukható asztal

34 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Variálható szélességű asztal
  • Kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából
  • Időjárásálló és strapabíró

Kültéri összecsukható asztal

Megrendelési szám 68535

Időjárásálló összecsukható asztal teraszra és erkélyre

Nagy étkezések vagy kisebb összejövetelek - a kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező, olajjal kezelt akácfából készült, teraszon használható asztal időjárásálló, strapabíró, szélessége pedig nagyon könnyen változtatható. Ha éppen nincs szükség a faasztalra, helytakarékosan összecsukható, ezért kisebb teraszon vagy erkélyen is optimálisan használható.

Szín:

Natúrszínű

Anyag:

Olajjal kezelt akácfa FSC® 100%

Méret:

Szétnyitva max. SZÉ x MA x MÉ kb. 80 x 75 x 90 cm
Összecsukva kb. 80 x 75 x 12 cm

Tartozékok:

Szerelési anyaggal és útmutatóval
Nagy szívóssága, hajlékonysága és időjárás-állósága teszi az akácot kültéri bútorok tökéletes alapanyagává. Elegáns színének és sajátos mintázatának köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi.
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

68535

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.