Kutyajátékok minden korosztály számára és mindenféle környezetbe

A kutyáknak sok mozgásra van szükségük. A séták, kerékpártúrák vagy a falkában való játék mellett a megfelelő kutyajátékok is gondoskodnak a foglalkoztatásról és a változatosságról. Kutyáját fizikailag és szellemileg is kihívások elé állítja, és megelőzi az unatkozást. A Tchibo kiváló minőségű kutyajátékok széles választékát kínálja kedvezményes áron, beltéri és kültéri használatra. A felnőtt kutyáknak szánt játékok mellett a kölyökkutyák számára is talál biztonságos játékokat. Látogasson el webáruházunkba, és rendelje meg kutyája új kedvenc játékát kényelmesen, otthonról!
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop

Kültéri kutyajátékok

A száraz és meleg időjárású napokon Ön és kutyája biztosan élvezni fogja a friss levegőn töltött időt és a hosszú közös sétákat. Sok felnőtt kutya számára a frizbivel való játék nagyszerű szórakozás, és fejleszti a kutya reakcióit és fizikai alkalmasságát. Élvezze a tóhoz való kerékpározást, vigyen magával megfelelő vízi játékokat a kutyáknak, amelyek a víz felszínén úsznak. A gumilabdák és csontok kergetése a vízben nemcsak nagyszerű szórakozás, de a forró napokon hűsít is.
Megfelelő kutyajátékok kölyökkutyáknak

Megfelelő kutyajátékok kölyökkutyáknak

Ha egy kiskutya költözik Önhöz hamarosan, a megfelelő játékok szintén a kezdeti felszerelés részét képezik. Az első életév során az úgynevezett fogváltás zajlik. Ezért a legjobb, ha olyan játékokat vásárolunk, amelyek kifejezetten kölyökkutyák számára alkalmasak. A kis négylábúak például szívesen játszanak puha plüssállatokkal. A puha anyag nem károsítja a fogakat, és nem okoz fájdalmat a kiskutyának a hordozás és a tombolás közben. Ráadásul a plüssállatok általában könnyen tisztíthatók a mosógépben. A plüssjátékok mellett a természetes gumiból készült robusztus kutyajátékok is ajánlottak, mivel ezek tisztítják a kiskutya fogait, és nem lehet lenyelni őket.
Bátorítsa kutyáját intelligencia játékokkal

Bátorítsa kutyáját intelligencia játékokkal

Hideg és esős napokon a séták gyakran sokkal rövidebbek, mint szép időben. Ha a napot zárt térben tölti kutyájával, az intelligencia játékok jó megoldást jelentenek az unalom megelőzésére és a gondolkodási képességek fejlesztésére. Az egyik legismertebb, intelligenciát elősegítő kutyajáték a rágcsálható labda. A kedvenc jutalomfalatokkal töltött labdával kutyája remekül fog szórakozni a labda kergetése közben. A kíváncsi négylábúak számára alkalmasak a törhetetlen kutyajátékok, amelyek különböző gombokkal és eszközökkel vannak ellátva, amelyeket a kutyának a fogaival vagy a mancsával kell működtetnie. Ezek nehézsége gyakran beállítható.

Biztonságos és kiváló minőségű kutyajátékok

Ha úgy dönt, hogy a Tchibo kutyajátékokat vásárol, akkor egy biztonságos és kiváló minőségű terméket választ, amelyet kizárólag számunkra gyártottak. Ezt a TCM jelölésünkkel garantáljuk. A rövidítés a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése. Gondosan választjuk ki beszállítóinkat, akik megfelelnek minőségi előírásainknak, és csak kiváló minőségű anyagokat dolgozunk fel. Annak érdekében, hogy állandóan magas minőségű termékeket kínálhassunk Önnek, szorosan együttműködünk külső és belső vizsgáló laboratóriumokkal, és rendszeresen szigorú minőségellenőrzéseket végzünk.
Biztonságos és kiváló minőségű kutyajátékok