Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
LED-es gömb lámpa, hordozható

LED-es gömb lámpa, hordozható

Ez a mutatós, akkumulátorról működű kültéri lámpa melegfehér fényével gondoskodik hangulatos megvilágításról a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A gömb alakú kinti lámpát akasztószalaggal és karabinerrel is ellátták - így rugalmasan elhelyezhető. Teljesen feltöltött akkumulátorral a világítási időtartam körülbelül 12 óra, a lámpa azonban kábelen keresztül is működik. A be-/kikapcsoló közvetlenül a gömbön található. ===Energiamegtakarítás LED-ekkel== Ezt a lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó LED-es izzóval látták el. 200 lumen, 3 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott szín.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.