Macskás kiegészítők, amelyek boldoggá teszik a puha mancsokat

A kutya mellett a macska az emberek egyik legnépszerűbb háziállata. Bújós, sokat alszik, de játék- és vadászösztönét is ki akarja élni. Ha macskát szeretne, készítse elő otthonát úgy, hogy az állat gyorsan beilleszkedjen, és mindent megtaláljon, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát - a megfelelő tápláléktól kezdve az alomtálcán át a kaparófáig. A Tchibo webáruházban alacsony áron vásárolhat macskajátékokat.

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Mit kell figyelembe vennie az etetőtálak és az alomtálca esetében?

Állítson fel macskája számára fix etetőhelyeket, ételtartókkal és itatótálakkal. A műanyag etetőtálak könnyűek, de gyorsan karcolódnak. A rozsdamentes acél, üveg vagy kerámia tálak robusztusabbak és környezetbarátabbak. Ügyeljen arra, hogy az etető- és itatótálak legalább 12 centiméter szélesek és legfeljebb öt centiméter magasak legyenek. Ez megakadályozza, hogy a macska érzékeny bajuszszálai az oldalához érjenek. Az alomtálcát nem szabad az etető rész közvetlen közelében elhelyezni. A házimacskák általában nagyon jól érzik magukat egy egyszerű tálas WC-vel. A macskaalom és az almos gyűjtőkanál szintén az alapvető macskakellékek közé tartozik.
Egy hely a karmok élesítésére és a pihenésre: a macska kaparófa

Egy hely a karmok élesítésére és a pihenésre: a macska kaparófa

A macska kaparófa nélkülözhetetlen a macskatulajdonosok számára. Ez lehetőséget ad kedvencének, hogy élesítse karmait, így remélhetőleg bútorait megkíméli. Emellett a macskafa több fekvőhellyel és barlanggal rendelkezik, és így a pihenés és a visszavonulás központi helye is. Ha macskája minden idejét zárt térben tölti, a kaparófa nagy és kiterjedt lehet. Így elegendő helyet kínál a mászáshoz, gyakorláshoz és persze a karmok élezéséhez. A beltérben elhelyezett kaparófák és szőnyegek szintén praktikus macska kiegészítők, amelyek ösztönzik kedvence természetes ösztöneit.
Játssz velem: Macskajátékok az unalom ellen

"Játssz velem": Macskajátékok az unalom ellen

Ami egy macskaháztartásból soha nem hiányozhat, az a bársonytalpúaknak szánt játékok. Hagyja, hogy egy tollas macska horgászbot táncoljon a levegőben, és figyelje, milyen örömmel ugrik és csapkod utána kis kedvence. A játékegerek és a kis labdák szintén tökéletesen alkalmasak arra, hogy stimulálják a macska játék- és vadászösztönét, és mozgásban tartják. A macska alagutak jó választásnak bizonyulnak a kúszáshoz és a bújócskázáshoz. Böngésszen a Tchibo macskás kiegészítői között, és hagyja magát inspirálni!

Robusztus és tartós - minőségi ígéretünk

A macskajátékok vásárlásakor fontos szempont a minőség és a tartósság. Végül is állandó használatban van, ezért masszívnak és kiválóan kidolgozottnak kell lenniük. TCM pecsétünk, a "Tchibo Minősített Áruk" pontosan ezeket a tulajdonságokat garantálja Önnek. Gondosan választjuk ki beszállítóinkat és anyagainkat. Vizsgáló partnereink pedig szigorú minőségellenőrzést végeznek a teljes gyártási folyamat során. Ez az egyetlen módja annak, hogy olyan kiváló minőségű termékekhez jusson, amelyek hosszú ideig örömet szereznek Önnek és macskájának.
Robusztus és tartós - minőségi ígéretünk