Macskás kiegészítők, amelyek boldoggá teszik a puha mancsokat

A kutya mellett a macska az emberek egyik legnépszerűbb háziállata. Bújós, sokat alszik, de játék- és vadászösztönét is ki akarja élni. Ha macskát szeretne, készítse elő otthonát úgy, hogy az állat gyorsan beilleszkedjen, és mindent megtaláljon, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát - a megfelelő tápláléktól kezdve az alomtálcán át a kaparófáig. A Tchibo webáruházban alacsony áron vásárolhat macskajátékokat.
néhány darab kapható
Macskakuckó, plüssbéléssel, szürke
14 995Ft
néhány darab kapható

Mit kell figyelembe vennie az etetőtálak és az alomtálca esetében?

Állítson fel macskája számára fix etetőhelyeket, ételtartókkal és itatótálakkal. A műanyag etetőtálak könnyűek, de gyorsan karcolódnak. A rozsdamentes acél, üveg vagy kerámia tálak robusztusabbak és környezetbarátabbak. Ügyeljen arra, hogy az etető- és itatótálak legalább 12 centiméter szélesek és legfeljebb öt centiméter magasak legyenek. Ez megakadályozza, hogy a macska érzékeny bajuszszálai az oldalához érjenek. Az alomtálcát nem szabad az etető rész közvetlen közelében elhelyezni. A házimacskák általában nagyon jól érzik magukat egy egyszerű tálas WC-vel. A macskaalom és az almos gyűjtőkanál szintén az alapvető macskakellékek közé tartozik.
Egy hely a karmok élesítésére és a pihenésre: a macska kaparófa

Egy hely a karmok élesítésére és a pihenésre: a macska kaparófa

A macska kaparófa nélkülözhetetlen a macskatulajdonosok számára. Ez lehetőséget ad kedvencének, hogy élesítse karmait, így remélhetőleg bútorait megkíméli. Emellett a macskafa több fekvőhellyel és barlanggal rendelkezik, és így a pihenés és a visszavonulás központi helye is. Ha macskája minden idejét zárt térben tölti, a kaparófa nagy és kiterjedt lehet. Így elegendő helyet kínál a mászáshoz, gyakorláshoz és persze a karmok élezéséhez. A beltérben elhelyezett kaparófák és szőnyegek szintén praktikus macska kiegészítők, amelyek ösztönzik kedvence természetes ösztöneit.
Játssz velem: Macskajátékok az unalom ellen

"Játssz velem": Macskajátékok az unalom ellen

Ami egy macskaháztartásból soha nem hiányozhat, az a bársonytalpúaknak szánt játékok. Hagyja, hogy egy tollas macska horgászbot táncoljon a levegőben, és figyelje, milyen örömmel ugrik és csapkod utána kis kedvence. A játékegerek és a kis labdák szintén tökéletesen alkalmasak arra, hogy stimulálják a macska játék- és vadászösztönét, és mozgásban tartják. A macska alagutak jó választásnak bizonyulnak a kúszáshoz és a bújócskázáshoz. Böngésszen a Tchibo macskás kiegészítői között, és hagyja magát inspirálni!

Robusztus és tartós - minőségi ígéretünk

A macskajátékok vásárlásakor fontos szempont a minőség és a tartósság. Végül is állandó használatban van, ezért masszívnak és kiválóan kidolgozottnak kell lenniük. TCM pecsétünk, a "Tchibo Minősített Áruk" pontosan ezeket a tulajdonságokat garantálja Önnek. Gondosan választjuk ki beszállítóinkat és anyagainkat. Vizsgáló partnereink pedig szigorú minőségellenőrzést végeznek a teljes gyártási folyamat során. Ez az egyetlen módja annak, hogy olyan kiváló minőségű termékekhez jusson, amelyek hosszú ideig örömet szereznek Önnek és macskájának.
Robusztus és tartós - minőségi ígéretünk