Magas támlás kerti szék

22 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Rendkívül kényelmes ülés
  • Kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából
  • Olajjal kezelt - időjárásálló és strapabíró

Magas támlás kerti szék

Megrendelési szám 58329
A kert legszebb helyéhez. Az elvégzett munka után jól esik a pihenés ezen a magas támlás kerti széken. A 6 különböző pozícióba állítható háttámlának köszönhetően különösen kényelmes. Ha pedig éppen nincs szükség a székre, esős időben vagy télen, helytakarékosan, összecsukva tárolható.

Kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készült kerti bútor

A kényelmes kerti szék kiváló minőségű FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készült. A fa olajjal kezelt, ezáltal időjárásálló és strapabíró.

Anyag:

Kiváló minőségű akácfa FSC® 100%
Horganyzott fémből készült vasalatok

Méret:

SZÉ x MA x MÉ kb. 56 x 74,5-107,5 x 71 cm
Ülésfelület kb. 46,5 x 45,5 cm
Ülésmagasság kb. 42 cm
Támlamagasság kb. 70 cm

Kiegészítő információ:

Összeszerelve szállítjuk
Nagy szívóssága, hajlékonysága és időjárás-állósága teszi az akácot kültéri bútorok tökéletes alapanyagává. Elegáns színének és sajátos mintázatának köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

58329

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.