Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Mini hangszóró állomás

14 995Ft -36%
9 495Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Ébresztőfunkció rádióval vagy ébresztőhanggal
  • Okostelefon töltőfunkció Mikro-USB használatával

Mini hangszóró állomás

Megrendelési szám 44083
Vezeték nélküli zeneátvitel Bluetooth® segítségével. Mikro-USB csatlakozóval rendelkező Android/Windows okostelefonok, pl. Samsung (Galaxy S2/S3/S4, S3/S4 mini, Galaxy Ace 2) HTC, Sony és további modellek feltöltéséhez. Ébresztőfunkció rádióval vagy ébresztőhanggal. Az okostelefon vízszintesen is ráhelyezhető. PLL-FM rádió 20 beprogramozható adóval. AUX-csatlakozó MP3-lejátszóhoz, mobiltelefonhoz, notebookhoz stb. Szundi (snooze) funkció és elalvás időzítő. Világító LC-kijelző. Huzalantenna. Hálózati adapterrel, Mikro-USB töltőkábellel és AUX-kábellel.

Szín:

fekete

Méret:

szé x ma x mé kb. 11,5 x 11,5 x 11,5 cm
AUX-kábel: hossz kb. 20 cm

További termékinformációk letöltése

tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

44083

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.