Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Nemesacél olajsütő
Sajnos már elfogyott

Nemesacél olajsütő

19 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Kosáremelő funkció, lecsukott fedél esetén is - megakadályozza a forró olaj kifröccsenését

Nemesacél olajsütő

Megrendelési szám: 44271

Kosáremelő funkció, lecsukott fedél esetén is - megakadályozza a forró olaj kifröccsenését. Fokozat nélküli hőmérséklet-szabályozás 190 °C-ig - hal, hús és zöldség sütéséhez. A ház szálcsiszolt nemesacélból és műanyagból. Tapadásmentes bevonatú belső sütőedény alumíniumöntvényből. Ablakos, lehajtható fedél tartós szűrővel - levehető. Túlmelegedés elleni védelem. Működést és hőmérsékletet ellenőrző lámpa. Csúszásmentes talpak. Kivehető és mosogatógépben tisztítható olajtartály és sütőkosár. Használati útmutatóval.

Méret:

szé x ma x mé kb. 26 x 22 x 37 cm
Vezetékhossz kb. 150 cm

Űrtartalom:

Kb. 2,5 l

Teljesítmény:

Kb. 1.800-2.100 Watt

További termékinformációk letöltése

Fritteuse (PDF, 495 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44271

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.