Női bodyk - praktikus egyberészes zavaró varrások nélkül

Az egyberészes testhezálló ruházat, vagyis röviden a body, ideális alternatívát jelent a klasszikus fehérnemű együttesek számára: A több részes fehérnemű szettekkel szemben - amelyek általában melltartóból, trikóból, és bugyiból állnak - a bodyk egyrészesek. Ezzel a női bodyk nem csak csúszásmentes illeszkedést biztosítanak: míg a melltartóknál, vagy a bugyiknál a testhez simuló ruhák miatt lehetnek bosszantó varrások, addig a praktikus egyrészes tökéletesen hibátlan megjelenést biztosít. Ez különösen igaz a női testre, ahol a női bodyk testhez álló alakja minden nőnek vonzó sziluettet kölcsönöz.
néhány darab kapható
-25 %
Női body, microtouch, csipkés, fekete
9 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-25 %
Női csipkés body, microtouch, fekete
7 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Testhez simuló kiválóság: Testhez simuló női bodyk

Miden nőnek megvannak a maga titkai azt mondják. Ami a szépség titkát illeti, sok esetben speciális alakformáló ruházat áll mögötte: A finom alakformáló anyagok a test alakját körülbelül egy ruhamérettel karcsúbbá teszik, így vonzó sziluettet varázsolnak. Az innovatív, minimalizáló hatás nem csak a derék, és a csípő körüli nőies vonalakra hat: A nagy méretű női bodyk, mint például a 90D, vagy a 100E biztosítják azt, hogy a mell vizuálisan kisebbnek tűnjön, és hogy a melltartó-kosármérete is kisebbnek tűnjön. Ezzel egyidejűleg az elasztikus anyag biztosítja a maximális tartást, az optimális mozgásszabadságot, és a kellő rugalmasságot.
Egy barna hajú nő fekszik az ágyon krém színű csipkés bodyban.

Csipke body & kiegészítők.: A különleges pillanatok exkluzív fehérneműt igényelnek

A romantikus órákra finom csipkéből készült női fehérneműket ajánlunk: A csipkés fehérnemű egyaránt kényezteti a bőrt és a szemet, mivel az elegáns kivitele finom könnyedséget ígér. Készülhet akár dekoratív csipke szegéllyel, átlátszó csipke betétekkel vagy akár teljes egészében csipkéből: A művészi kidolgozású csipkés női bodykat csábítóan nőiesnek tekintik, amelyek ellenállhatatlanul érzéki karizmát biztosítanak a viselőjüknek. Kényeztesse magát a luxus érintésével, és válogasson a Tchibo online boltjában szabadon a luxus minőségű csipkés bodyk között!
Egy nevető nő egy pamut bodyban a hasán fekszik a földön, a lábait pedig a levegőbe emeli.

A mindennapi viseletként pamut anyagú női body ajánlott

A csipkés bodytól az alakformáló bodyig: A Tchibonál minden alkalomhoz megtalálja a hozzáillő női bodyt. A mindennapi használatra szánt, kiváló minőségű modellek vonzó választékát megtalálja a kínálatunkban. Például vannak puha, finom tapintású softbodyk, amelyek tényleg a valódi kényelmet biztosítanak a gyönyörű megjelenés mellett. A természetes anyagokat kedvelő nőknek ajánljuk az organikus pamutból készült női bodyainkat: amelyek fenntartható módon gyártott biológiai gazdálkodásból származó bio-pamutból készülnek, amelyek egyben bőr-, és környezetbarátok is. Az emberek, és a természet legnagyobb fokú tiszteletben tartásával készülnek, többféle szempontból is jó érzést biztosítanak - mind a vásárlás, mind pedig azok viselése során.

Hogyan kell a női bodykat megfelelően kimosni, és karban tartani

Azért, hogy a lehető legtovább használhassa az új női bodyját, kérjük hogy tartsa be a címkén található mosási utasításokat. Általában tanácsos az érzékeny fehérneműt egy speciális mosóhálóba tenni, és kímélő mosó programmal kimosni. Kérjük, hogy ne használjon szárítógépet, hanem hagyja, hogy az érzékeny ruhadarabok a szabad levegőn lassan meg tudjanak száradni.

A Tchibo minőség egyaránt inspirálja a szemeit és a bőrét is

Az összes Tchibo termék el van látva TCM-pecséttel: Ez a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, amely garantálja a tesztelt minőséget - a termékfejlesztéstől az anyagválasztáson át a végső ellenőrzésig. Valamennyi termék gyártása során előtérbe helyezik az embereket, és a környezetet. A Tchibo női divatcikkjeinél ugyanolyan fontos a kiváló minőségű kivitelezés, mint a bőr barát állapot, amelyet káros anyagokkal szemben teszteltek.
Egy szőke nő ül a nyitott ablak mellett egy fehér melltartóban, süt rá a nap, a függöny pedig körülötte van.