Schließen

Női bokáig érő nadrág, fehér

8 995Ft
A termék elfogyott. Amennyiben szeretne értesítést kapni, amikor a termék újra kapható lesz, kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon.
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Könnyű, rugalmas, kevert pamut-sztreccs anyag
  • Biopamuttal
  • Kontrasztszínű horgonyos hímzés a zsebnyílásnál
  • A derékrész övbújtatókkal, cipzárral és gombbal

Női bokáig érő nadrág, fehér

Megrendelési szám 130432
Világos és stílusos!
A nyár világos árnyalatokkal érkezik - ezért ez a bokáig érő fehér nadrág a nappal kel versenyre. A zsebnyílásnál található kontrasztszínű horgonyos hímzés és a tengerész stílusú, vésett nadrággomb szép elemként szolgál.

Övbújtatókkal és oldalhasítékokkal
A biopamutot tartalmazó nadrág az övbújtatókkal, cipzárral és gombbal ellátott derékrésznek köszönhetően kényelmesen felvehető. Az alsó szegélyt oldalhasítékok törik meg és biztosítanak optimálisan kényelmes viseletet. Természetesen az elöl található két bevágott zseb és a két rávarrt farzseb sem hiányozhat a ruhadarabról. Mindemellett az elasztántartalom formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.

Szín

Fehér alapon kék horgonyos hímzéssel

Anyag

68% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó), 30% poliészter, 2% elasztán

Méretek

Belső szárhossz kb. 73 cm
Vasalás
Legfeljebb 110°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!
Fehérítés
Ne fehérítse
Mosási
Kímélő mosási program legfeljebb 40°C-on
Szárítás
Ne szárítsa szárítógépben, dobban

További kezelési utasítások:

Hasonló színekkel mossa
Ne használjon öblítőt
Kifordítva mossa és vasalja
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

130432

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.