Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Női bőrszíjas karóra
Sajnos már elfogyott

Női bőrszíjas karóra

7 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Rózsaszín ház, korona és tüskezár
  • Karcálló ásványi üveg

Női bőrszíjas karóra

Megrendelési szám: 65450

Ez a precíz kvarc szerkezettel ellátott női óra stílusos, megbízható kísérő a mindennapok során. A rózsaszín arannyal futtatott nemesacél ház elegáns módon öleli körbe a számlapot. A karcálló ásványi üveg alatt található a dátumkijelzés. A valódi bőrből készült óraszíj puhán simul viselője csuklójára.

Szín:

Rózsaszín ház, korona és tüskezár

Anyag:

Ház, korona és tüskezár nemesacélból
Karcálló ásványi üveg
Bőr óraszíj

Méret:

Ø ház kb. 34 mm
Teljes hossz kb. 21 cm
Szíjszélesség kb. 1,5 cm

Vízhatlanság:

3 bar

Tartozék:

Elemmel

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

65450

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.