Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Női bőrszíjas karóra, rozé
Sajnos már elfogyott

Női bőrszíjas karóra, rozé

9 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Rózsaszín aranyszínű nemesacél ház
  • Karcálló ásványi üveg

Női bőrszíjas karóra, rozé

Megrendelési szám: 66152

Modern & elegáns: ez a karóra olyan végigfutó bőr óraszíjjal készült, amelyre a rózsaszín aranyszínű házat rögzítették. Az órát olyan megbízható kvarc szerkezettel látták el, amely 3 bar nyomásig vízálló. Az óraüveg karcálló ásványi üvegből áll. A kiváló minőségű óraszíj tükörfényes tüskezárral zárható.

3 bar nyomásig vízálló

Akár a víz is ráfröccsenhet az órára, biztosan nem lesz baja az órának. Mindemellett egy bizonyos ideig akár 3 nyomásnak is ellenáll (30 méter vízoszlop nyomásának felel meg).

Szín:

Szürkésbarna számlap

Anyag:

Nemesacél ház
Ásványi üveg
Bőr óraszíj

Méret:

Ház Ø kb. 30 mm
Óraszíj hossza kb. 21 cm
Óraszíj szélessége kb. 9 mm

Valódi bőr

Kiváló minőségű, valódi bőr - egyedi jelleget kölcsönöz minden egyes terméknek.

Minőség

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

66152

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.