Ragyogjon finom ékszerekkel

A finom ékszerek bármelyik öltözékét kiegészítik. A fülbevalókkal, nyakláncokkal és órákkal tetszőlegesen fejezhet ki hangsúlyokat, és nagyon egyedi jelleget adhat megjelenésének. Az, hogy egyes ékszereket kombinál, vagy színben összehangolt ékszer készletet választ, csak Önön múlik. A Tchibo kiváló minőségű divatékszerek széles választékát kínálja minden ízlésnek megfelelően. Böngésszen webáruházunkban és rendelje meg új kedvenc ékszereit kényelmesen, otthonról!

A kosztümös ékszerek színhelyének ügyes beállítása

A hozzá illő ékszerekkel minden ruhadarab szemet gyönyörködtető lesz. Viseljen egy csillogó nyakláncot mély, V-nyakú blúzzal vagy pólóval, hogy megmutassa szép dekoltázsát. Hangsúlyozza csuklóját egy finom karkötővel vagy egy feltűnő karpereccel. A kiváló minőségű kosztümös ékszerek a hozzájuk illő frizurával is szemet gyönyörködtetőek lesznek. Viseljen feltűnő vagy extravagáns fülbevalót copfhoz vagy magas lófarokhoz! Hogy a megjelenése ne tűnjön túlzottnak, hagyja ki a nyakláncot! Fedezze fel a széles választékot a Tchibo webáruházban!
A megfelelő ékszer minden arcszínhez

A megfelelő ékszer minden arcszínhez

Számos ékszert vagy ékszerkészletet kínálnak ezüst, valamint arany és rózsaarany színben. Ha nehezére esik a megfelelő nemesfém kiválasztása, egyszerűen vegye alapul az arcszínét! Az ezüst és fehér arany ékszerek hízelegnek a világos bőrszínnek. A sötétebb bőrtónusú hölgyek viszont sárga aranyból készült ékszereket válasszanak. A rózsa aranyból készült ékszerek minden arcszínhez illenek. Az ezüst, arany és rózsaarany elemeket kombináló ékszerekkel is különösen trendi vagy. Vásároljon divatékszereket különböző színekben a Tchibo webáruházban!
Tárolja óvatosan a kosztümös ékszereket

Tárolja óvatosan a kosztümös ékszereket

Ahhoz, hogy sokáig élvezhesse ékszereit, helyesen kell tárolnia azokat. Hogy megvédje a kopástól, tárolja egy hozzá illő ékszerdobozban vagy egy ékszer akasztón a hálószobában vagy az öltözőben. Gondoskodjon arról, hogy a nyakláncok és karkötők ne csomósodjanak össze, az egyes ékszerek külön-külön, erre szolgáló dobozokban vagy bársony zacskókban való tárolásával. Ne tárolja a kosztümös ékszereket a fürdőszobában, mivel a meleg és a páratartalom hozzájárul a gyorsabb kopáshoz.

A Tchibo a magas minőséget képviseli

Ha a Tchibo-tól vásárol ékszereket, akkor kizárólag kiváló minőségű, kizárólagosan gyártott termékeket választ. Ezt a TCM pecsétünk garantálja. A rövidítés a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése, amely a kiváló minőségű nyersanyagok kiválasztásán túl a legmagasabb gyártási szabványoknak való megfelelést is magában foglalja. Annak érdekében, hogy folyamatosan kiváló minőségű termékeket kínálhassunk ügyfeleinknek, gondosan választjuk ki partnereinket, szorosan együttműködünk belső és külső vizsgáló laboratóriumokkal, és rendszeres minőségellenőrzéseket végzünk.
A Tchibo a magas minőséget képviseli