Női fürdőruhák – irány a víz!

Akár egy tengerparti nyaraláshoz, akár egy uszoda meglátogatásához – a hölgyek mindig jól öltözöttek egy divatos fürdőruhával. Nem számít, hogy karcsú vagy gömbölyded, mert minden alkattípusnak van kedvező fürdőruha. Emelje ki ügyesen az előnyeit, és élvezze a pihentető órákat a vízben és a víz körül. Rendeljen női fürdőruhákat online a Tchibo-n!

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

A megfelelő forma minden alkathoz

Ha sokat úszik, válasszon egy egyszerű női fürdőruhát, amely nem zavarja a sportolásban. Hagyja el a fodrokat és a bő nyakkivágást, és válasszon inkább egy magas nyakú, hátul pántokkal ellátott modellt. A napozáshoz és a strandon töltött hosszú napokhoz a fürdőruha több bőrt mutathat és játékosabb lehet. Ha nagy mellmérettel rendelkezik, a biztonságos tartás érdekében elengedhetetlen az olyan női fürdőruha, amely merevítővel és széles pántokkal rendelkezik. A kisebb mellméretet ügyesen kiemeli a push-up fürdőruha. A félnyakú vagy pánt nélküli fürdőruha szintén nagyon előnyösen mutat a karcsú törzsön.
Alakformáló hatás a gömbölyded nők számára

Alakformáló hatás a gömbölyded nők számára

Ha ki szeretné hangsúlyozni nőies idomait, akkor ideális a női, alakformáló hatású fürdőruha. A fodros vagy körbefutó fazonok ügyesen elrejtik a pocakot vagy a kis dudorokat, és gyönyörű sziluettet varázsolnak. A kosaras fürdőruha tökéletes melltartást biztosít a hölgyek számára. Az állítható pántok rugalmasságot és extra kényelmet biztosítanak. Ha szeretné felhívni a figyelmet karcsú lábaira, válasszon magasszárú fürdőruhát! A szárakkal ellátott fürdőruha különösen jól áll az androgün típusú hölgyeknek.
Ezek a színek illenek a bőrszínéhez

Ezek a színek illenek a bőrszínéhez

A női fürdőruha színe ugyanolyan fontos, mint az alakja. A klasszikus feketével általában nem lehet hibázni. Ha az Ön bőrtónusa meglehetősen sápadt, a fehér vagy krémszínű árnyalatok inkább kedvezőtlenek. Jobbak a pasztell színek, mint a világoskék, a lágy zöld vagy a korall. Az erős színek vagy a földszínek nagyon jól mutatnak a napbarnított bőrhöz. Nem kell mindig az egyszínű fürdőruhának lennie. Különösen egy nyári nyaraláson a tengerparton, akkor mehet a mintás. Hogy a tengeri csíkokat, az ötvenes évek stílusú pöttyöket vagy a hawaii mintát kedveli, csak Önön múlik. Tipp: A hosszanti csíkok és a sötét színű oldalak vizuálisan nyújtanak.

A női fürdőruhák megfelelő ápolása

Ha a Tchibo-tól rendel fürdőruhát, biztos lehet a kiváló minőségben! Ezt garantálja a TCM minőségi pecsétünk, amely a "Tchibo Minősített áruk" rövidítése. A megfelelő ápolással Ön is hozzájárulhat az úszódressz hosszú élettartamához. A fürdőruhát minden egyes sós vagy klóros vízzel való érintkezés után alaposan mossa ki – lehetőleg hideg vízben. Az elasztikus szálak védelme érdekében ne használjon lágyító szert. Kerülje a fürdőruha szárítását a tűző napon! Inkább válasszon egy árnyékos helyet, hogy megakadályozza a színek kifakulását. Így semmi sem áll a gondtalan fürdőszezon útjába!
A női fürdőruhák megfelelő ápolása