Finom harisnyanadrág: funkcionális szemet gyönyörködtető minden napra

A különböző színű, mintájú és DEN-értékű harisnyákkal minden alkalomra megfelelő öltözéket hozhat létre. A testszínű finom harisnyanadrágok szintén egyenletes arcszínt varázsolnak, és ápolt benyomást keltenek. Az átlátszatlan harisnyával vagy thermo harisnyával viszont optimálisan védve van a jeges hidegtől. A Tchibo jelenleg a női harisnyanadrágok széles választékát kínálja Önnek különböző színekben és mintákban. Böngésszen webáruházunkban, és vásároljon olcsó finom harisnyanadrágot, amely számos alkalomra alkalmas.
-13 %
8 pár finom térdharisnya, 20DEN, testszínű
2 295Ft
1 995Ft
2 női harisnya, 80 DEN, ultramatt, fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
2 női harisnya szettben, 60 DEN, sötétkék/fekete
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnyanadrág, 80 DEN, fekete
5 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnya, 80 den, fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnyanadrág, 80 DEN, sötétkék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-9 %
Női harisnya, pöttyös, fekete
3 295Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 

Széles választék: számtalan szín és minta

A minden elképzelhető színű és mintájú harisnyanadrágok divatosak és abszolút figyelemfelkeltőek. Az olyan feltűnő árnyalatú harisnyanadrágok, mint a borvörös, mustársárga és türkizkék, kizárólag diszkrét, egyszínű ruhákkal kombinálhatók. A térdig érő harisnyanadrág különösen csábító bokacsizmával például. Hozzon létre játékos megjelenést pöttyös fazonokkal! Az irodába viszont válasszon egyszínű, átlátszatlan harisnyanadrágot, például feketét, antracitot vagy sötétkéket. Engedje szabadjára a kreativitását a sokféle mintájú harisnyával!
Harisnyanadrág: Az átlátszótól az átlátszatlanig

Harisnyanadrág: Az átlátszótól az átlátszatlanig

A harisnyák különböző DEN-értékekben kaphatók. A rövidítés mögött a denier mértékegység áll, amely a textilszövetek finomságát írja le. A 10 DEN-es finom harisnyanadrágok átlátszóak, míg a 40 DEN-es modellek félig átlátszónak számítanak. A 70 DEN-nél több DEN-t tartalmazó harisnyanadrágok átlátszatlanok. Kombináljon átlátszatlan fekete harisnyát egy váltóruhával vagy szoknyával és blúzzal, hogy elegáns öltözéket hozzon létre egy irodai napra. Egy romantikus esti vacsorához vagy egy klublátogatáshoz válasszon a bőrszínével harmonizáló áttetsző harisnyát!
A finom harisnyanadrágok kíméletes tisztítása és ápolása

A finom harisnyanadrágok kíméletes tisztítása és ápolása

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse a Tchibo kiváló minőségű harisnyanadrágokat, a mosás és ápolás során néhány dologra érdemes odafigyelnie. A finom anyag védelme érdekében a harisnyanadrágot kézzel vagy legfeljebb 30 fokos mosógépben tisztítsa. A tisztításhoz folyékony, enyhe mosószer ajánlott, amely kíméletes a ruhadarab finom anyagához is. A harisnyanadrágot ezután levegőn kell szárítani. Ehhez fektesse a harisnyanadrágot egy törölközőre, vagy terítse ki egy ruhafogason.

Kiváló minőségű termékek fenntartható termelésből

Ha úgy dönt, hogy a Tchibo finom harisnyanadrágot vásárol, akkor kiváló minőségű ruhadarabot választ. Ezt a TCM jelölésünkkel garantáljuk. A rövidítés, amelyet minden termékünk címkéjén felfedezhető, a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítést jelenti. A kiváló minőségű nyersanyagok kiválasztása mellett termékeink gyártása és forgalmazása is a legszigorúbb előírásoknak megfelelően történik. Annak érdekében, hogy továbbra is garantálni tudjuk minőségi ígéretünket, szorosan együttműködünk belső és külső vizsgáló laboratóriumokkal, és rendszeres minőségellenőrzéseket végzünk.
Kiváló minőségű termékek fenntartható termelésből