Női köntösök hölgyeknek – kezdje a napot nyugodtan és jól öltözve

Ha nem szeretne reggel felkelés után azonnal a hétköznapi vagy üzleti ruhájába bujni, a női köntös a tökéletes választás. Így "felöltözve" jelenhet meg a reggelizőasztalnál, és mégis nyugodtan kezdheti a napot. A köntös egy könnyű alternatíva, de semmiképpen sem tévesztendő össze a fürdőköpennyel. Míg a fürdőköpeny frottír szövetből készül, és zuhanyzás vagy fürdés után viselik, addig a köntösre a vékony, gyakran nemes anyagok jellemzőek. A Tchibo-nál a hölgyek alacsony áron, online rendelhetik meg köntösüket – hosszú vagy rövid szabással.
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott

Kimonók – a Japánból származó rövid köntösök

Azok a hölgyek, akik a rövid köntöst részesítik előnyben, válasszanak kimonót! Ez az eredetileg Japánból származó ruhadarab a csípő alatt vagy a comb közepén végződik. Egyes kimonók térdig érnek. Nyakrésszel záródnak, és általában hosszú, széles ujjúak. A rövid női köntös gyakran szaténból készül. Az anyag kellemesen hűvös érzetű és különösen a nyári hónapokban ideális. Ha valami kicsit elegánsabbat szeretne, válasszon selyem női köntöst!
Elegáns és sikkes: hosszú női köntösök

Elegáns és sikkes: hosszú női köntösök

A hosszú női köntösök előnye, hogy eltakarják a lábakat. Így a postásnak is bátran kinyithatja az ajtót. Ezek vádliig vagy akár bokáig érő hosszúságúak, és így nagyon elegánsnak vagy nőiesnek tűnnek. Az, hogy milyen anyagot választ a köntöshöz, csak Önön múlik. A kimonókhoz hasonlóan sok hosszú modell selymes anyagból is kapható. A csipke csábítóan néz ki, és a pamutból vagy flanelből készült női köntös különösen alkalmas a mindennapi használatra. Az év hidegebb hónapjaiban érdemes vastagabb anyagot viselni.
Egyszínű, hímzett vagy szemet gyönyörködtető nyomtatással

Egyszínű, hímzett vagy szemet gyönyörködtető nyomtatással

A női köntösök színválasztéka szinte végtelen. Az egyszínű modellek igazán elegánsak fekete, szürke vagy füstös kék színben. A finom függőleges csíkok is nagyon elegánsak. Ha inkább a színeket szeretné láttatni, válasszon színes virágmintákat, állatmintákat vagy nagy pöttyöket. A hímzésnek lányos, játékos bája van. A kockás mintákkal pedig egy csipetnyi brit hangulatot hoz a házba, hiszen az angol arisztokrácia körében is évszázadok óta hagyomány az öltözködés. A Tchibo-nál elegáns stílusok széles választékát találja különböző színekben és mintákban, kedvező áron.

Minőség, amely megtérül

Szeretnénk, ha sokáig élvezné a női köntösét. Ezt jelképezi a TCM minőségbiztosítási jelölésünk. E betűk mögött a "Tchibo Minősített Áruk" minőségi ígéretünk áll. Minden termékünket szigorú ellenőrzésnek vetjük alá – az anyagok kiválasztásától kezdve a teljes gyártási folyamaton át. Ennek érdekében csak kiválasztott beszállítókkal, valamint belső és külső vizsgáló laboratóriumokkal dolgozunk együtt. Ha fontos Önnek a fenntarthatóság, keresse a "Zöld gomb", " OCS 100" és "OCS Blended" címkével ellátott ruhákat.
Minőség, amely megtérül