Női lábujjközös papucs: a nyári cipődivat szellős kedvencei

Amikor a hőmérő higanyszála magasra kúszik, akkor a zokniba, és a cipőbe szorult lábak gyorsan izzadni kezdenek. Ilyen esetben a nyitott cipő lehet a legjobb megoldás. A lábujjközös papucs is különösen jó választás: Ennél csak egy puha talp védi a lábakat, miközben a többi oldalon szabadon van a láb. A Tchibonál finom bőrből, vagy élénk színű textíliából készült lábujjközös papucsot is talál.

Lábujjas papucsok nőknek

néhány darab kapható

Mi is pontosan ez a lábujj elválasztó?

A lábujjközös papucs nemzetközi neve a Flip-Flop® mivel az a járáskor csattogó zajt hallat. Az eredeti változat egyszerű műanyagból készül, amely a meleg országokban a mindennapi ruházat részét képezi. Hordhatunk olyan női lábujjközös papucsot is, amely csak a nagy lábujjat választja le, amely strandpapucsként ismeretes, és amelyeket főként az úszómedencéknél és a strandokon szoktak viselni. Időközben ennek a viseletnek magas minőségű kiviteleit a városok utcáin is hordják.
A különféle kivitelű lábujjközös papucsok a legnépszerűbb nyári lábbelik közé tartoznak.

Vonzó női lábujjközös papucs, mint szabadidős lábbeli

A női modern lábujjközös papucs már nem csak a fürdőruhák mellé használják. Csak az alapelv maradt ugyanaz: Egyszerű vastag talp, és egy rögzítőszíj, amely a talp elülső részének közepéhez, és oldalához van rögzítve. Amely a nagy lábujj, és a többi lábujj között helyezkedik el. Az élénk kialakítású, színes textíliából készült széles szíj, amely gyakran színes gyöngyökkel, kövekkel, vagy bojtokkal díszített, továbbá vannak elegáns bőr kivitelűek is, amelynél az egyszerű női lábujjközös papucs vonzó alkalmi lábbelivé válik.
A lábujjközös papucsok a nyári ruhákhoz is jól illeszkednek.

Milyen ruhához illik leginkább a lábujjközös papucs?

A kiváló minőségű, divatos női lábujjközös papucs minden olyan ruhához illik, amelyhez amúgy szandált, vagy félcipőt viselne: hosszú farmerhez, színes nyári Capri nadrághoz, és szabadidős nadrághoz. A lábujjközös papucs szoknyákhoz, és ruhákhoz is illenek, persze vannak kisebb sarokkal rendelkező kivitelek is. Ha ilyet vesz fel, akkor magasabbnak fog tűnni, és a lábait is meg fogja hosszabbítani.

Mire kell figyelni a lábujjközös papucsok vásárlásakor?

Soha nem lehet rossz választás egy pár lábujjközös papucs. Csak arra figyeljen, hogy a papucs talpa tökéletesen illeszkedjen a lábához. Ha egy kicsit kisebb, akkor a talp éle törheti a sarkát. Ha túl nagy, akkor a lábujj elválasztó szíj le fog csúszni a lábujjáról. Ha szereti a kényelmet, akkor válasszon egy vastagabb talppal rendelkező modellt. Ez ki fogja párnázni a lépéseit az aszfalton.

A lábujj elválasztó tisztítása

Szereti a női csodálatosan kényelmes lábujjközös papucsot, és szinte minden nap viseli őket? Akkor aligha lehet elkerülni, hogy idővel egy ronda lábnyom ne maradjon a lábbeli talprészén. Ez a lábnyom képződést a kiszáradt verejték foltok okozzák, amelyeket egy kis citromlével vagy ecettel lehet eltávolítani. Tipp: Használjon felváltva különböző lábbeli párokat, és ha ül, akkor hagyja, hogy a lábujj elválasztó lelógjon a lábujjáról.
Ha ül, akkor hagyja, hogy a lábujj elválasztó lelógjon a lábujjáról, ezzel csökkentve a talp lenyomat képződését.

Minőség ellenőrzött női lábujjközös papucs a Tchibotól

Lehetnek akár egyszerű kivitelű gumitalpú, és textil szíjjal ellátottak, valamint lehetnek akár bőrszíjas kiváló minőségű lábujj elválasztók is, ahol a talp rész már előre ki van alakítva: Amikor a Tchibotól női lábujjközös papucsot vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy minőségi terméket fog kapni. Ezt biztosítja a TCM pecsét (Tchibo Tanúsított Áruk). Még az eladás előtt minden lábbelit független vizsgáló labor ellenőriz káros anyagok szempontjából.
A Tchibonál sokféle kivitelű, minőségi szempontból tesztelt, divatos női lábujjközös papucsot talál.