Melltartók: a nő nélkülözhetetlen társai

A praktikus hétköznapi melltartótól a különleges alkalmakra szánt extravagáns modellekig a melltartók a legtöbb nő mindennapi ruhatárának részei. A csábító órákhoz válasszon elegáns, csipkés melltartókat, míg a mindennapi viselethez tartson szélesebb választékot egyszerű melltartókból, merevítővel vagy anélkül. A pánt nélküli melltartó ideális választás a váll nélküli Női ruhák és a széles szabású Női blúzok aláöltözeteként. Néhány vonzó sportmelltartót akár önmagában is viselhet az edzőteremben vagy a táncórákon.
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Milyen melltartók illenek Önhöz?

Az illeszkedés megválasztása elsősorban a mellmérettől függ. A kosarakba épített merevítők megtámasztják a nagyobb melleket. Ha vizuálisan szeretné egy kissé csökkenteni a mell méretét, viseljen minimalizálót. A kis mellek segítője a Női Push-up: Ahogy a neve is mutatja, nagyon különleges szabásával felfelé tolja a melleket, és így nagyobb volument varázsol. A közepes mellbőségűek számára a magas sszintű kényelem érdekében jó választás a merevítő nélküli, puha melltartó.
Mi különbözteti meg a póló melltartót?

Mi különbözteti meg a póló melltartót?

A póló melltartók olyan modellek, amelyek nagyrészt nélkülözik a varrásokat, és simulékony, vékony anyagukkal többnyire láthatatlanok maradnak a szűk ingek és a nyári könnyű Női ruhák alatt. Illessze a színt a ruháihoz: A fehér melltartók ideálisak fehér felsőkhöz és ruhákhoz. Színes ruháknál inkább a testszínű melltartót részesítsük előnyben, fekete partiruhák esetén pedig a feketét.
Milyen melltartók érzékiek különösen?

Milyen melltartók érzékiek különösen?

Ha különösen csábító fehérneműt keres a következő randevúra, vagy egy elegáns Női blúz alá, akkor soha nem tévedhet a csipkével. A piros a szerelem és a szenvedély színe, de finom fehérrel vagy az időtlen feketével is jó választás lehet. A csipkével díszített melltartók, amelyek egészen a köldökig érnek, vagy a fűzők ideálisak, ha egy-két kilót akar elfedni.

Tchibo: A legjobb minőségű melltartók

A Tchibo számára fontos, hogy mindig jól érezze magát fehérneműjében. Ezt garantálja többek között a SoftSeal® jelölés: Ezt a címkét viselő melltartók különösen puha kampós rögzítővel vannak ellátva, amely viselése során nem érződik. Ezenkívül a jól ismert TCM jelölés (Tchibo Minősített Áru) a Tchibo általánosan magas termék színvonalát jelenti: a melltartók gondos ellenőrzésen esnek át, mielőtt forgalomba kerülnek.
Tchibo: A legjobb minőségű melltartók