Schließen

Női nemesacél karóra, rozé

12 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Rózsaszín aranyszínű
  • Karcálló ásványi üveg
  • Lumineszkáló mutatók

Női nemesacél karóra, rozé

Megrendelési szám 66160
Most Ön is rózsaszínben láthatja a világot! A rózsaszín aranyszínű női óra lenyűgöző matt-fényes hatású kivitelben, megbízható kvarc szerkezettel készült és 3 bar nyomásig vízálló. A lumineszkáló mutatóknak köszönhetően a pontos idő akár sötétben is leolvasható. Az óraüveg karcálló ásványi üvegből áll. Az óra a praktikus pillangózár segítségével megbízhatóan a csuklón marad.

3 bar nyomásig vízálló

Akár a víz is ráfröccsenhet az órára, biztosan nem lesz baja tőle. Mindemellett egy bizonyos ideig akár 3 bar nyomásnak is ellenáll (30 méter vízoszlop nyomásának felel meg).

Szín:

Rózsaszín aranyszínű, matt-fényes hatású
Rózsaszín aranyszínű számlap

Anyag:

Nemesacél ház és óraszíj
Ásványi üveg

Méret:

Ház Ø kb. 35 mm
Óraszíj hossza kb. 21 cm
Óraszíj szélessége kb. 18 mm

Tartozékok:

A szíj rövidítéséhez szükséges szerszámmal és használati útmutatóval
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

66160

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.