Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Női nemesacél karóra, üvegkristályokkal
Sajnos már elfogyott

Női nemesacél karóra, üvegkristályokkal

11 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Üvegkristályos lünetta
  • Karcálló ásványi anyag
  • Lumineszkáló mutatók

Női nemesacél karóra, üvegkristályokkal

Megrendelési szám: 66176

Ragyogó idők jönnek! Ennek a karórának az esetében a szikrázó üvegkristályok találkoznak a modern nemesacéllal és a tiszta fehér műanyagból készült díszelemekkel. A lumineszkáló mutatóknak köszönhetően a pontos idő akár sötétben is leolvasható. Az órát olyan megbízható kvarc szerkezettel látták el, amely 3 bar nyomásig vízálló. Az óraüveg karcálló ásványi üvegből áll. Az óra a praktikus pillangózár segítségével megbízhatóan a csuklón marad.

3 bar nyomásig vízálló

Akár a víz is ráfröccsenhet az órára, biztosan nem lesz baja az órának. Mindemellett egy bizonyos ideig akár 3 nyomásnak is ellenáll (30 méter vízoszlop nyomásának felel meg).

Szín:

Fehér számlap

Anyag:

Nemesacél ház
Ásványi üveg
Nemesacél és műanyag óraszíj

Méret:

Ház Ø kb. 35 mm
Óraszíj hossza kb. 21 cm
Óraszíj szélessége kb. 18 mm

Tartozékok:

A szíj rövidítéséhez szükséges szerszámmal és használati útmutatóval

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

66176

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.