Női övek – stílusos és praktikus

Az övnek, mint olyan sok más kiegészítőnek eredetileg funkcionális célja volt, manapság viszont sok nő főleg csak a divat miatt viseli. Miért is ne? Egy övvel jól kihangsúlyozhatja a testalkatát, egy igazi színfolttá válhat, vagy akár ennek segítségével remek homokóra alakot is varázsolhat. A Tchibonál modern színű, kiváló minőségű anyagból készült női öveket találhat. Böngésszen most online, és vásárolja meg a női övét!

Különféle típusú női övek

A női öveink általában keskeny, és széles kivitelben is kaphatóak, amelyekhez a szokásos övfülek illeszkednek. Természetesen a nadrág övfüleitől függetlenül az övét az ingje, vagy a ruhája tetején is hordhatja. A klasszikus övcsatoknak köszönhetően a női övek gyorsan, és egyszerűen kinyithatóak, és vissza is zárhatóak. Választhat a női műbőr, bőr, ezüst, fekete vagy piros övek között.
Ha az övét szeretné kihangsúlyozni, akkor azt hozzá kell igazítania a többi ruhához.

Női övek kombinálása

A női övek stílusos módon sokféle ruhát egészítenek ki. A szürke, fekete, vagy bézs színű egyszerű nadrágot arany, vagy bármilyen más élénk színű övvel egészítheti ki, erőteljesen mintás ruhák, vagy felsők esetén jobb a fekete vagy a barna színű öv. Tipp: A harmonikus megjelenés érdekében illessze az övének színét a cipőkhöz, a sálakhoz és egyéb más kiegészítőkhöz.
A keskeny övben a karcső hölgyek különösen jól mutatnak.

A minden testalkathoz hozzáillő női öv

A hozzáillő övvel a legjobb oldaláról mutathatja meg magát. A magas, vékony nők keskeny derékövet használva például szexi sziluettet varázsolhatnak, míg a teltkarcsú nők pedig széles derékövvel hangsúlyozhatják ki a homokóra alakjukat. A karcsú nők remekül festenek egy keskeny öv kíséretében, a kövér testalkatot pedig legjobban egy derékmagasságban elhelyezett, közepesen széles öv jelzi.

Melyik öv melyik nőnek illik

A világ legszebb öve is használhatatlan a nőknek, akkor ha az nem passzol tökéletesen. Tehát különösen fontos, hogy a Női kiegészítők tényleg elérjék a céljukat - azt, hogy a nadrágot a megfelelő helyen tartsák. A női öv semmiképpen sem lehet túl laza, viszont nem is lehet túl szoros. Ha túl szoros, akkor kényelmetlenül nyomni fogja a hasat. Az öv akkor illik a legjobban, ha azt viselés közben megfelelően illeszkedik.

A megfelelő méretű női öv megtalálása

Ahhoz, hogy megtudja, hogy melyik az Önnek megfelelő övméret, akkor vegye elő az egyik nadrágját, és mérje meg annak kerületi hosszát az övfüleknél. A megfelelő méret meghatározásához lehet hogy az eredményt esetleg felfelé, vagy lefelé kell kerekítenie. Például: Ha a nadrágja kerületi mérete derékben 103 cm, akkor ajánlott egy 105 cm hosszú övet használni. Egyébként: Ideális esetben az övét a középső övfuratnál rögzítse, hogy szükség esetén maradjon további mozgástere.
Ügyeljen rá, hogy az övcsat nyelve a középső övfurat egyikébe legyen. Így a jövőben esetleg változtathaja a méretet.

Megszokott minőség a Tchibotól

A Tchibo női övei megfelelnek a minőségi ígéretünknek. Az adott árucikktől függően ezt a TCM-pecsét („Tchibo Tanúsított Áruk“) garantálja, amely kiváló termékminőséget jelent. Ezenkívül számos másik övünk, női táskánk, és egyéb más kiegészítőnk is külsőleg, akkreditált laboratóriumok által káros anyagok szempontjából tesztelésre kerültek. Tehát nyugodtan megbízhat a kiváló minőségű anyagokban, és az elsőosztályú kivitelezésben.
A TCM-pecséttel ellátott övek kiváló minőségűek.