Puha kosaras melltartók: a lágy formaadók

A klasszikus merevítős melltartó mellett a puha kosaras melltartó is nagyon népszerű modell. Nem csoda, hiszen igazán sokoldalú darab: a melltartó nagyon jól tartja a mellet, ugyanakkor harmonikus formát is ad neki. Rendelje meg új kedvenc fehérneműjét kényelmesen online a Tchibo-nál, és kérje melltartója házhoz- vagy a legközelebbi üzletbe történő szállítását!
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
1

Telikosaras melltartók

A puha kosaras melltartók különböző változatokban kaphatók, így minden nő megtalálja a számára megfelelő modellt. A telikosaras melltartóra jellemző, hogy a kerek szivacsos kosár szinte teljesen befedi a mellet, így különösen jó tartást biztosít a nagyobb mellnek. A kisebb mell nagyobbnak látszik a telikosarak révén. A telikosaras melltartó ezért minden kosármérethez megfelelő.
A félkosaras melltartó elsősorban a kisebb vagy közepes kosárméretű hölgyeknek alkalmas viselet.

Félkosaras melltartó – a kis kosárméretekhez

A telikosaras melltartó mellett a félkosaras melltartó is egy kedvelt kosaras melltartó modell. Ahogy a neve is sugallja, ennél a változatnál egy puha félkosár fedi a mellet. Így a félkosaras melltartót tökéletesen illik egy jobban kivágott felső vagy blúz alá. A félkosár tartást biztosít a mellnek, ugyanakkor nagyobb bőrfelületet mutat meg. Kis és közepes kosárméretű hölgyek számára alkalmas.
A megfelelő méretű melltartót hordja? Mérettáblázatunkkal egyszerűen ellenőrizheti.

Hogyan vásárolhat megfelelő méretű melltartót

Tudta, hogy a nem megfelelően illeszkedő melltartó váll-, nyak- és hátfájáshoz vezethet? Sajnos sok nő még mindig nem megfelelő méretű kosarat visel. Rengeteg információt és tanácsot állítottunk össze a melltartó kisokosunkban, hogy kosaras melltartóját valóban a megfelelő fazonban rendelje meg. Mérettáblázatunk segítségével könnyedén meghatározhatja a tökéletes melltartó méretet, és sok új dolgot megtudhat az ápolásról és a kiegészítőkről.

Az egyszerűtől a szexiig – puha kosaras melltartó sokféle változatban

A Tchibo-nál minden stílushoz talál puha kosaras melltartót. Legyen romantikus rányomott mintával, csábító csipkével vagy visszafogott egyszínű – minden alkalomhoz és minden öltözékhez talál megfelelő melltartót. A merevítő nélküli puha kosaras melltartók mellett merevítős kosaras melltartókat is talál. Legyen szó merevítős melltartóról vagy puha melltartóról: minden melltartó állítható pánttal és többszörösen kapcsos zárórésszel rendelkezik a könnyű beállítás érdekében. Így tökéletesen hozzáigazíthatja új melltartóját a testéhez.

Ápolja megfelelően a melltartóját

A Tchibo puha kosaras melltartóit kényelmesen kimoshatja a mosógépben. Annak érdekében, hogy a kapocs ne akadjon bele semmibe, mindig használjon mosóhálót. A mosóháló védi a melltartót és a gépben lévő többi ruhaneműjét is. Soha ne mossa a melltartót 40 foknál melegebb hőfokon. A magasabb hőmérséklet a formatartás elvesztéséhez vezethet, aminek következtében a melltartó már nem illeszkedik tökéletesen. Hagyja a melltartóját megszáradni, ne tegye szárítóba.
A melltartó kíméléséhez legjobb, ha mosóhálót használ a melltartó mosásakor.

A legjobb minőség a kényelmes viselet érdekében

A fehérneműt, így a puha kosaras melltartót is, közvetlenül a bőrünkön viseljük – ez még fontosabbá teszi a bőrbarát anyagok használatát. A Tchibo-nál külső ellenőrzést végző intézetekkel együttműködve ismételten teszteljük termékeinket professzionális kivitelezés, megbízható anyagok és magas funkcionalitás szempontjából. Ezt a minőség-ellenőrzést a TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) minőségjelzésről ismerheti fel.
A Tchibo fehérneműt külső ellenőrzést végző intézetek tesztelik káros anyagok kapcsán.